تیتر امروز

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی

این هشتاد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
توی این «کوچه» به دنیا اومدیم
دیدار از برگزاری بزرگترین فستیوال ایران گزارش می‌دهد

توی این «کوچه» به دنیا اومدیم

خبر رسید فستیوال "کوچه" که قرار بود با تائید وزیر فرهنگ برگزار شود، با مخالفت امام جمعه بوشهر تعطیل شد اما طولی نکشید که خبر آمد، بوشهر میزبان دوست داران فستیوال "کوچه" است.
دلفی: وزارت خارجه باید درصدد راهی برای دخیل کردن اروپا در مذاکرات باشد/ شروع مذاکرات کارشناسی، گام مهمی در پیشبرد گفت‌و‌گو‌ها خواهد بود/ تلاش مذبوحانه تندرو‌ها برای اثربخشی بر مذاکرات در حال کاهش است
سفیر پیشین ایران در فرانسه در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

دلفی: وزارت خارجه باید درصدد راهی برای دخیل کردن اروپا در مذاکرات باشد/ شروع مذاکرات کارشناسی، گام مهمی در پیشبرد گفت‌و‌گو‌ها خواهد بود/ تلاش مذبوحانه تندرو‌ها برای اثربخشی بر مذاکرات در حال کاهش است

برقراری ارتباط در خصوص روند مذاکرات تهران و واشنگتن با اروپا، بخصوص سه کشور اروپایی که در برجام سهیم بودند، امر مهمی بوده و همچنین تماس با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی-که پیش‌تر و در جریان...

چارچوب هماهنگی شیعیان به دنبال ائتلاف با جریان صدر

پس از نهایی شدن نتیجه انتخابات عراق، چارچوب هماهنگی شیعیان که نوری مالکی رئیس آن است در تلاش است با جریان مقتدی صدر ائتلاف کند.

کد خبر: ۱۱۵۴۵۸
۰۹:۴۹ - ۱۰ آذر ۱۴۰۰

انتخابات پارلمانی عراق

دیدارنیوز - به نقل از شفق نیوز، به دنبال اعلام نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق منابع مطلع اعلام کردند که "چارچوب هماهنگی شیعیان عراق" به منظور بررسی این نتایج نشستی را طی ۴۸ ساعت آتی برگزار خواهند کرد.

این منابع گفتند: ائتلاف "دولت قانون" به ریاست نوری المالکی که عضو چارچوب هماهنگی شیعیان عراق است نماینده‌ای را برای گفتگو با جریان صدر فرستاده است تا وارد یک ائتلاف استراتژیک برای تشکیل دولت بعدی شوند.

این منابع در ادامه گفتند که نشست مذکور قرار است که در خانه عمار الحکیم، رهبر جریان حکمت ملی در بغداد برگزار شود.

سه شنبه "چارچوب هماهنگی شیعیان" عراق در بیانیه‌ای مخالفت خود را با نتایج نهایی انتخابات زودهنگام پارلمانی که ۱۰ اکتبر گذشته برگزار شد، اعلام کرده بود.
کمیسیون انتخابات عراق سه‌شنبه در یک نشست خبری به تشریح نتایج نهایی انتخابات پارلمانی پرداخت و میزان

مشارکت مردمی را ۴۴ درصد اعلام کرد. براساس نتایج نهایی هیچ تغییری در ترتیب ائتلاف‌های پیروز به وجود نیامده و تنها پنج کرسی تغییر کردند.

طبق اعلام نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق، فراکسیون «صدر»، وابسته به مقتدی صدر با ۷۳ کرسی در رتبه اول، ائتلاف «تقدم» (که از بزرگترین ائتلاف اهل سنت محسوب می‌شود) با ۳۷ کرسی در رتبه دوم، ائتلاف «دولت القانون» به رهبری نوری مالکی با ۳۳ کرسی در رتبه سوم قرار گرفتند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها