
سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در اظهارتی گفته است که کشورش در مذاکرات آتی وین خواستار بازگشت آمریکا به برجام و لغو تمام تحریمها علیه ایران خواهد شد.
دیدارنیوز: وزیر امورخارجه روسیه خاطرنشان کرد: مسکو خواهان لغو تمام تحریمهای ایران و اجرای کامل توافق هستهای است.
به گزارش خبرگزاری ریا نووستی، سرگئی لاوروف، وزیر امورخارجه روسیه در اظهاراتی گفت که مسکو در نشست آتی وین که قرار است ٢٩ نوامبر (٨ آذر) در پایتخت اتریش برگزار شود، خواستار لغو تمامی تحریمهای اعمال شده علیه ایران خواهد بود.
وی در ادامه خاطر نشان کرد که در جریان رایزنیهایش در پاریس با مقامات فرانسوی درباره بازگشت به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) رایزنی کرده است.
وزیران امورخارجه و دفاع روسیه و فرانسه روز جمعه در پاریس با یکدیگر دیدار و درباره موضوعات مختلف دوجانبه و بینالمللی از جمله از سرگیری مذاکرات احیای برجام گفتگو کردند.
لاوروف همچنین اظهار داشت: ما در اینجا چشم اندازهایی برای انجام تعاملی سازندهتر باتوجه به برگزاری دور هفتم مذاکرات وین در روز ٢٩ نوامبر داریم. ما در این نشست خواهان اجرای کامل توافق هستهای خواهیم بود که به طور قطع شامل بازگشت آمریکا به اجرای کامل تعهداتش، از جمله لغو تمام تحریمهای اعمال شده علیه ایران است.