تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

همه در انتظار برجام حتی رئیسی!

نشریه فارن‌پالیسی در گزارشی به‌تازگی با اشاره به اینکه رئیسی برجام را رد نکرده، نوشته که او به دنبال آن است که زیرک‌تر و کمتر مشتاق‌تر از سلف میانه‌رو خود، حسن روحانی ظاهر شود

کد خبر: ۱۱۳۶۶۳
۰۹:۵۱ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰

ابراهیم رئیسی

دیدارنیوز - آیا نامزدی که گفته بود سفره مردم را به برجام گره نمی‌زنیم، چشم‌انتظار احیای برجام است؟ علی صوفی، وزیر تعاون دولت دوم سید‌محمد خاتمی، چند روز پیش گزاره‌ای طرح کرده بود که شبیه آن را فارن‌پالیسی هم درباره سیاست خارجی بیان کرده است.

یکی از اتهامات روحانی از سوی جریان تندرو اصولگرا این بود که می‌گفتند او همه چیز را به برجام گره زده بود. علی صوفی اخیرا گفته اگر دولت آقای روحانی منتظر برجام بود، دولت آقای رئیسی همه کارهایشان را تعطیل کردند و منتظر برجام هستند. پیشرفتی هم ندارند؛ چون کارشناسی ندارند، فردی مانند ظریف را ندارند؛ به بیان دیگر فردی که بتواند به‌خوبی مذاکره کند، ندارند و در واقع فن مذاکره را نمی‌دانند.

نشریه فارن‌پالیسی هم در گزارشی به‌تازگی با اشاره به اینکه رئیسی برجام را رد نکرده، نوشته که او به دنبال آن است که زیرک‌تر و کمتر مشتاق‌تر از سلف میانه‌رو خود، حسن روحانی ظاهر شود. دنیس راس در مقاله اخیر خود نوشته: در‌حالی که رئیسی اکنون تلاش می‌کند از طریق به تعویق انداختن بازگشت به وین، خود را از رویکرد روحانی متمایز کند، هیچ‌یک از گفته‌ها یا اقدامات دولت رئیسی حاکی از آن نیست که ایران از این توافق دست می‌کشد. واقعیت این است که برجام برای موفقیت چشم‌انداز اقتصادی رئیسی ضروری است.

رئیسی در‌حال‌حاضر در نظرسنجی‌های عمومی رتبه بالایی دارد، اما اگر مذاکرات از بین برود و چشم‌انداز اقتصادی ایران تیره شود، این وضعیت می‌تواند به‌سرعت تغییر کند. در‌حالی‌که ایران دو ضربه فشار حداکثری و همه‌گیری ویروس کرونا را پشت سر گذاشته است، با اعلام بانک مرکزی این کشور، ایران اکنون از رکود خارج شده است و تا زمانی که تحریم‌های ثانویه ایالات متحده اعمال می‌شود، نمی‌تواند روابط اقتصادی خود را با جهان خارج تعمیق بخشد.

از نظر رئیسی، به حداکثر رساندن پتانسیل اقتصادی ورود اخیر ایران به سازمان همکاری شانگ‌های و باقی‌گذاشتن میراث مثبت برای خود مستلزم لغو تحریم‌های ثانویه ایالات متحده است.

قاسم محبعلی، کارشناس سیاست خارجی، در گفت‌وگویی گفته بود‌: «قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری و پس از آن کشور در وضعیت خاص و خطیری قرار گرفته بود و به همین دلیل دولت جدید که روی کار آمد، هنوز با واقعیت‌های مدیریت کشور آشنا نبود و شاید گمان می‌کردند راه‌حل‌های دیگری نیز به‌جز برجام و مذاکره وجود دارد. با این وجود هرچه بیشتر از عمر دولت گذشت و واقعیت‌ها بیشتر برای دولتمردان آشکار شد، در نهایت به این نتیجه رسیدند که راه‌حل دیگری به جز برجام وجود ندارد و بهتر است در این مسیر حرکت کنند. امروز دولت رئیسی به این نتیجه رسیده که به‌نتیجه‌رسیدن مذاکرات و احیای برجام می‌تواند بخشی از مشکلات کشور را حل کرده و به اقتصاد و معیشت مردم کمک کند».

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی