تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

جزئیات پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی به معتادان بهبودیافته

فاطمه رضوان مدنی، سرپرست مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور جزئیات پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی به معتادان بهبودیافته را تشریح کرد و گفت: در سال گذشته ۹۱۷۸ مورد و در سال جاری تاکنون ۴۹۱۸ مورد وام پرداخت شده است.

کد خبر: ۱۱۲۷۰۹
۰۹:۳۱ - ۰۵ آبان ۱۴۰۰

پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی به معتادان بهبودیافته

دیدارنیوز ـ فاطمه رضوان مدنی، سرپرست مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور در نشست صمیمانه سفیران زندگی که امروز برگزار شد، با بیان اینکه سازمان بهزیستی از سال ۱۳۸۵ تسهیلات کم‌بهره را در اختیار معتادان بهبودیافته قرار داد، گفت:، اما بعد از مدتی متوجه شدیم اینکه تسهیلات کم‌بهره بدهیم حتی اگر افراد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای هم ببینند، کافی نیست و یک معتاد بدهکار می‌شود بنابراین از سال ۱۳۹۳ بحث آماده‌سازی شغلی مطرح شد.

وی ادامه داد: شیوه‌نامه آماده‌سازی شغلی تهیه و این شیوه‌نامه به ادارات کل در سایر استان‌ها ابلاغ شد بر این اساس تمام متقاضیان وام در ابتدا آماده‌سازی شغلی باید داشته باشند. بدین صورت که در ابتدا بیاموزند چگونه روی پای خودشان بایستند و آموزش‌هایی در کنار آموزش‌های شغلی دریافت کنند. بعد از پرداخت وام به آنان، با توجه به علاقه و تخصص به کارفرما‌ها معرفی می‌شدند و وام را دریافت می‌کردند. این باعث شد این اقدامات بهتر انجام و مشکلات کمتر شود.

رضوان مدنی با بیان اینکه در سال گذشته ۹۱۷۸ مورد و در سال ۱۴۰۰ تاکنون ۴۹۱۸ مورد وام پرداخت شده است، گفت: این وام‌ها به صورت خوداشتغالی بود که وام خوداشتغالی مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان با بهره ۴ درصد و با بازپرداخت ۷ ساله به فرد معتاد بهبودیافته‌ای که آماده‌سازی شغلی را طی کرده پرداخت می‌شود.

وی همچنین افزود: افرادی که بخواهند معتادان بهبودیافته را به کار گیرند تا حداکثر ۴۰ نفر به آن‌ها وام پرداخت می‌کنیم. در حال حاضر وام کارفرمایی ۵۰ میلیون تومان است که درصددیم به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان افزایش دهیم.

رضوان مدنی اظهار کرد: در حال حاضر مبلغ ۲ میلیارد تومان به ازای به‌کارگیری ۴۰ نفر از معتادان بهبود یافته که البته باید شرایط را داشته باشند، پرداخت می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: معتادان
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر