تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

انتقاد مربی پیشین استقلال از نمایش شاگردان مجیدی در هفته اول لیگ برتر

ایمان عالم مربی پیشین استقلال معتقد است که آبی‌ها در بازی هفته اول خود مقابل تیم هوادار دور از انتظار ظاهر شده و شاگردان مجیدی عملکرد قابل قبولی نداشتند.

کد خبر: ۱۱۲۲۲۲
۱۱:۰۰ - ۲۹ مهر ۱۴۰۰

انتقاد مربی پیشین استقلال از نمایش شاگردان مجیدی در هفته اول لیگ برتر

دیدارنیوز ـ مربی پیشین استقلال عملکرد شاگردان فرهاد مجیدی مقابل تیم تازه لیگ برتری شده هوادار در هفته اول لیگ بیست‌ویکم را پایین‌تر از حد انتظارات ارزیابی کرد.

ایمان عالمی درباره برتری یک بر صفر استقلال مقابل تیم هوادار اظهار داشت: خوشحالم که سه امتیاز بازی را به دست آوردیم، اما استقلال بازی مورد انتظار را ارائه نکرد و در نیمه اول نتوانست شرایط را به سود خود تغییر دهد. در نیمه دوم وضعیت بازی با تعویض‌های انجام شده بهتر شد اگر چه نباید فراموش کنیم این بازی در هفته اول مسابقات بود.

وی درخصوص تغییرات استقلال نسبت به لیگ بیستم عنوان کرد: خط دفاعی نسبت به فصل گذشته تنها یک تغییر داشته و خط هافبک، شرایط قبل خود را از دست داده است. مسعود ریگی کمک زیادی به استقلال می‌کرد، اما دیگر نباید درباره بازیکنان قبلی صحبت کنیم. امیدوارم نفرات کامل و شرایط ایده‌آلی در بازی‌های بعدی داشته باشیم و بازی‌های دلچسب‌تری ارائه کنیم.

مربی پیشین استقلال در پاسخ به این پرسش که آیا بازیکنان جدید این تیم، می‌توانند جای ستارگان جدا شده از جمع آبی‌پوشان را پُر کنند یا خیر، گفت: بازیکنان جدید قطعاً تجربه بازیکنان پیشین استقلال را ندارند، اما کیفیت لازم را دارند و باید اجازه دهیم توانایی‌های خود را به نمایش بگذارند. با دیدار هفته اول نمی‌توان عملکرد بازیکنان را قضاوت کرد و زمانی که بیشتر کنار هم قرار بگیرند، بهتر بازی می‌کنند.

عالمی در مورد مدیریت مصطفی آجورلو در باشگاه استقلال و عقد قرارداد ۵۰۰ میلیارد تومانی با کارگزار جدید باشگاه خاطرنشان کرد: آجورلو مدیری کاربلد و ورزشی است و حضور او را به فال نیک می‌گیریم، اما قضاوت درخصوص عملکرد آجورلو را به آینده می‌سپاریم. سرمربی تیم که گفته بود بسیاری از مشکلات استقلال با حضور مدیرعامل جدید به حداقل رسیده و این اتفاق جای شکر دارد.

وی با اشاره به تغییرات انبوه مدیریتی در باشگاه استقلال گفت: در سال‌های گذشته مدیران زیادی تغییر کردند و باشگاه لطمه زیادی از این موضوع خورد. الان زمین کمپ مرحوم حجازی در حال ترمیم است و قرارداد‌های خوبی بسته شده است. امیدوارم آجورلو بتواند برنامه‌های خود را در استقلال اجرا کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی