تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

دعوای حقوقی علی دایی و همسر سابقش بر سر حضانت دخترشان

علی دایی و همسر سابقش بر سر حضانت دخترشان دنیز دچار مشکل حقوقی هستند. دنیز و مادرش در حال حاضر در لندن اقامت دارند.

کد خبر: ۱۱۲۲۱۹
۱۰:۲۲ - ۲۹ مهر ۱۴۰۰

دعوای حقوقی علی دایی و همسر سابقش بر سر حضانت دخترشان

دیدارنیوز ـ بسیاری نورا رو تنها دختر علی دایی میدانند، اما در واقع علی دایی در گذشته یکبار ازدواج کرده و از همسر سابق خود دختری بنام دنیز دارد. دایی به غیر از نورا فرزند دیگری دارد که عکس و نام او کمتر در رسانه‌ها منتشر شده است.

به گزارش وقت صبح، فرزند دیگر علی دایی که این یکی هم دختر است «دنیز» نام دارد و حاصل ازدواج نخست و البته نافرجام علی دایی است.

«دنیز» ۹ساله هم اکنون به همراه مادرش در لندن زندگی می‌کند و سالی یک بار برای دیدن پدرش به ایران می‌آید.

دعوای حقوقی بر سر دنیز

چندی قبل نیز سایت‌های خبری بدون نام بردن از علی دایی نوشتند: مربی مشهور درخواست گرفتن حضانت دخترش از همسر سابقش را کرده و پیام داده که این ماجرا حتی اگر به مطبوعات و رسانه‌ها هم کشیده شود و آبروی او را به مخاطره بیندازد باز هم دست نمی‌کشد پس بهتر است همه چیز مسالمت‌آمیز حل شود.

البته بر طبق اخبار منابع موثق، همسر سابق این مربی مشهور هم پیغام داده که وی برود از طریق شکایت، خواسته‌ی خود را مطرح کند؛ چرا که به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهد دخترش نزد این مربی و همسر سابقش زندگی کند.

منبع: وقت صبح
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ندا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
0
1
به به چه دختر نازي ،علي دايي عزيز آخه قربونت بشم يه عمر خودتو از همسر اولت دريغ كردي حالام ميخواي تنها دارايشو ازش بگيري !!!؟؟اين دور از اخلاق و جوانمردي شماست ،پدر بودن اين نيست كه حضانت رو از مادرش بگيري همينكه پدر دنيز هستيد كافيه ،چه فرقي داره خضانت ماله كي باشه ،اميدوارم شما عزيز ايران هميشه براي دختراي قشنگتون پدري كنيد و الگوي تمام مرادان ايران باشيد
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی