تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
مطیعی خبر داد

متقاضیان وام دانشجویی هفته آینده اطلاعات خود را در سامانه ثبت کنند

ناصر مطیعی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اعلام کرده که متقاضیان دریافت وام دانشجویی از هفته آینده امکان ثبت اطلاعات خود را در سامانه صندوق رفاه دارند.

کد خبر: ۱۱۲۱۰۳
۱۰:۲۲ - ۲۸ مهر ۱۴۰۰

متقاضیان وام دانشجویی  هفته آینده

دیدارنیوز ـ بنا بر گفته ناصر مطیعی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برخی رسانه‌ها به اشتباه زمان فعال شدن سامانه را بیست و پنجم مهرماه اعلام کرده‌اند. اما هنوز سامانه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای ثبت مشخصات دانشجویان متقاضی برای دریافت وام فعال نشده است.

مطیعی اعلام کرده که هفته آینده اطلاعات جدول زمان بندی وام‌های دانشجویان وزارت علوم اعم از وام شهریه، تحصیلی، ویژه دانشجویان دکترا، ودیعه مسکن، برای متاهلین، و ضروری به دانشگاه‌ها اعلام خواهد شد. پس از اعلام زمان بندی، افرادی که متقاضی دریافت وام هستند در تاریخ ذکر شده امکان ورود به پرتال صندوق رفاه و ثبت نام را خواهند داشت. دانشجویان متقاضی وام صندوق رفاه امکان اطلاع از شرایط ثبت نام را هم از طریق سایت صندوق و هم دانشگاه‌ها دارند.

مجموعه میزان وام دانشجویی در نیمه اول سال جاری

صندوق رفاه دانشجویان با مجوز هیئت امنا خود، برای نیمه اول سال تحصیلی جدید، حدود ۳۰ درصد وام تحصیلی، شهریه، ضروری و ودیعه مسکن را افزایش داده است. سال گذشته هم این صندوق، میزان وام‌های دانشجویی را در حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ درصد زیاد کرد. به گفته ناصر مطیعی، برای نیمه اول سال تحصیلی جاری با توجه به منابع در دسترس صندوق رفاه، حدود ۳۰۰ میلیارد تومان وام پیش بینی شده است. اگر درخواست متقاضیان بیشتر از این مبلغ باشد، صندوق رفاه برای کسری احتمالی چاره‌ای خواهد اندیشید.

مطیعی بیان کرد دانشجویان بهتر است هر چه زودتر در بازه مشخص شده نسبت به دریافت وام مورد نیاز خود اقدام کنند و فرآیند ثبت نام را تا روز‌های آخر زمان بندی به تعویق نیندازند. چون که این اتفاق باعث تراکم سنگین درخواست‌ها و تاخیر در پرداخت وام‌ها خواهد شد.

منبع: کاما پرس
برچسب ها: وام دانشجویی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها