تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

یحیی به دنبال انقلاب در ترکیب در اولین بازی لیگ

یحیی گل محمدی سرمربی پرسپولیس بعد از شکست سخت تیمش در برابر الهلال به دنبال یک تغییر انقلابی در ترکیب تیمش برابر فولاد حوزستان در اولین دیدار لیگ برتر است.

کد خبر: ۱۱۲۰۰۵
۱۲:۱۹ - ۲۷ مهر ۱۴۰۰

یحیی گل محمدی به دنبال تغییرات در تیمش

دیدارنیوز - پرسپولیس نماینده کشورمان در بازی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا با ترکیب حامد لک، سید جلال حسینی (کاپیتان)، فرشاد فرجی، سعید آقایی، سیامک نعمتی، میلاد سرلک، رضا اسدی، امید عالیشاه، مهدی ترابی، وحید امیری و عیسی آل‌کثیر برابر الهلال عربستان صف آرایی کرد.

فوتبال ایران در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۳ نماینده داشت که استقلال و تراکتور با قبول شکست مقابل حریفان خود از صعود به مرحله یک چهارم نهایی باز ماندند. پرسپولیس تنها تیم ایرانی بود که موفق شد با شکست استقلال تاجیکستان به جمع هشت تیم نهایی صعود کند. شاگردان یحیی گل محمدی در شرایطی به دیدار الهلال در عربستان رفتند که سال گذشته به فینال لیگ قهرمانان آسیا رسیده بودند.

بیشتر بخوانید: فرشید اسماعیلی به AFC: مجوز آسیایی استقلال را باطل کنید

الهلال بازی را هجومی‌تر آغاز کرد و در نیمه اول نمایش بهتری از خود ارائه کرد و با یک گل کار را به سود خود به پایان رساند. پرسپولیس در نیمه دوم پیش از اینکه برنامه‌های خود برای جبران گل خورده را شروع کند، دروازه اش را برای بار دوم در دقیقه ۵۰ باز شده دید تا کار سخت‌تر شود. الهلال در میان تشویق بی امان هوادارانش که از دقیقه یک تا پایان مسابقه ادامه داشت گل سوم را هم به ثمر رساند و با حفظ همین نتیجه، ۳-۰ بر پرسپولیس غلبه کرد و حریف النصر در نیمه نهایی شد.

در این دیدار اغلب بازیکنان پرسپولیس نمایشی مأیوس کننده داشتند و بر همین اساس شنیدیم یحیی گل محمدی به شدت از عملکرد ۳ بازیکن خودش در خطوط دفاع، هافبک و حمله ناراضی است.

سرمربی پرسپولیس اصلا فکرش را نمی‌کرد شاگردانش محو بازی الهلال و بازیکنان این تیم شده و نتوانند عملکرد معمولی خود را ارائه دهند.

در همین ارتباط شنیدیم یحیی گل محمدی در آستانه دیدار با فولاد خوزستان قصد دارد انقلابی در ترکیب اصلی خودش در خطوط سه گانه ایجاد کند.

او می‌داند اولین بازی پرسپولیس آن هم پس از شکست سنگین برابر الهلال عربستان چقدر می‌تواند مهم باشد.

براین اساس شنیده می‌شود گل محمدی یک مدافع، یک هافبک و یک مهاجم از ترکیب اصلی بازی با الهلال را احتمالا در دیدار با فولاد روی نیمکت بنشاند. باید منتظر مانده و ببینیم ترکش شکست تلخ مقابل الهلال به کدام ۳ بازیکن اصابت می‌کند؟!

منبع: رویداد24
برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی