تیتر امروز

ایران بمب اتم می‌سازد؟/ تحریم‌های شدید ترامپ علیه ایران/ انزوای فرش داخلی در بازار‌های جهانی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ایران بمب اتم می‌سازد؟/ تحریم‌های شدید ترامپ علیه ایران/ انزوای فرش داخلی در بازار‌های جهانی

این چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.

نقاشی آبرنگ ونسان ونگوگ پس از ۱۱۶ سال رونمایی شد

یکی از نقاشی‌های آبرنگ ونسان ونگوگ که در جنگ جهانی دوم به دست نازی‌ها افتاده و از ۱۹۰۵ تا امروز به نمایش عمومی درنیامده است، ماه آینده میلادی در حراجی کریستیز نیویورک چکش می‌خورد.

کد خبر: ۱۱۱۸۷۷
۱۱:۰۶ - ۲۶ مهر ۱۴۰۰

نقاشی آبرنگ ونسان ونگوگ

دیدارنیوز ـ به نقل از نیویورک تایمز، کارشناسان کریستیز برای «پشته‌های گندم» ونگوگ رقمی بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون دلار برآورد کرده‌اند و قرار است درآمد فروش آن بین مالک فعلی ادوین کاکس که یک تاجر نفت در تگزاس آمریکاست و خاندان مالکان اصلی که دو خانواده یهودی هستند تقسیم شود. ونگوگ تابلو آبرنگ «پشته‌های گندم» را سال ۱۸۸۸ کشید و نقاشی در دوران جنگ جهانی دوم در اختیار خانواده‌های یهودی بود. تا اینکه نازی‌ها آن را از آن خود کردند و سرانجام تابلو سر از آمریکا درآورد.

جووانا برتاتسونی، مدیر آثار هنری قرن‌های ۲۰ و ۲۱ حراج‌خانه کریستیز اعلام کرد انتظار می‌رود «پشته‌های گندم» در حراجی ماه آینده یک رکورد جهانی تازه در کارنامه استاد هلندی برای آثار روی کاغذ ثبت کند. گران‌ترین تابلو ونگوگ که مربوط به نقاشی رنگ روی بوم نبوده، سال ۱۹۹۷ با رقم ۱۴.۷ میلیون دلار رقم خورد و اگر «پشته‌های گندم» بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون دلار چکش بخورد، لقب گران‌ترین تابلو آبرنگ را از آن خود می‌کند.

یک تولیدکننده ساکن برلین به نام مکس میه‌روفسکی این تابلو را سال ۱۹۱۳ خرید و وقتی نازی‌های در ۱۹۳۸ قدرت را در آلمان دست گرفتند، میه‌روفسکی یهودی از کشور گریخت و «پشته‌های گندم» را به پل گروپ سپرد؛ یک آلمانی یهودی‌تبار فعال در حوزه خرید و فروش آثار هنری که در پاریس کار می‌کرد. یکی از اعضای خاندان روتشیلد تابلو آبرنگ ونگوگ را خرید و با گریختن او به سوئیس با آغاز جنگ، نازی‌ها در دوران اشغال فرانسه تابلو را غنیمت گرفتند.

سرنوشت «پشته‌های گندم» پس از جنگ جهانی دوم چندان روشن نیست، اما در ۱۹۷۸ در یک گالری در نیویورک بود و همان‌جا به خانواده کاکس فروخته شد. حالا حراجی کریستیز نیویورک در حالی روز ۱۱ نوامبر برگزار می‌شود که خاندان میه‌روفسکی هم وارد ماجرا شده و ادعا کرده است در ۱۹۳۸ ناچار شده «پشته‌های گندم» ونسان ونگوگ را بفروشد. به این ترتیب، وارثان دو خانواده میه‌روفسکی و روتشیلد هم از آن سهم می‌برند.

برچسب ها: هنرمندان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی