تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

جزئیات تزریق دوز سوم واکسن کرونا برای کادر درمان

دکتر محسن زهرایی، رئیس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت از آغاز تزریق دوز سوم واکسن کرونا برای کارکنان نظام سلامت خبر داد.

کد خبر: ۱۱۱۸۰۶
۱۵:۲۴ - ۲۵ مهر ۱۴۰۰

دوز سوم واکسن کرونا برای کادر درمان

دیدارنیوز ـ دکتر محسن زهرایی، رئیس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت درباره تزریق دوز سوم (یادآور) واکسن کرونا گفت: طبق مصوبه کمیته فنی کشوری واکسیناسیون کووید۱۹، مقرر شد بر همان اولویتی که همکاران (کادر درمان) ابتدا دوز اول واکسن را دریافت کردند، دوز یادآور را هم به همان شکل دریافت کنند و بر این منوال در بیمارستان‌هایی که بیماران کووید۱۹ را بستری می‌کنند و مراکز ۱۶ساعته که بیماران مشکوک مراجعه می‌کنند و آزمایشگاه‌ها، تزریق دوز سوم واکسن آغاز می‌شود و پس از آن همه کارکنان نظام سلامت را در بر می‌گیرد.

او درباره زمان آغاز واکسیناسیون دوز سوم توضیح داد: مکاتبات با دانشگاه‌های علوم پزشکی صورت گرفته و واکسن در اختیار آن‌ها قرار گرفته است و عملا از روز گذشته (۲۴ مهر) تزریق دوز سوم آغاز شده است.
نوع واکسن دوز یادآور

زهرایی ادامه داد: در مورد نوع واکسنی که قرار است تزریق شود باید گفت این موضوع وابسته به پلتفرم واکسنی است که در نوبت اول و دوم تزریق شده است. افرادی که در سری اول از واکسن‌های ویروس غیرفعال مانند سینوفارم استفاده کردند، در نوبت سوم می‌توانند از پلتفرم غیرفعال یا آسترازنکا یا پاستوکووک پلاس استفاده کنند. آن‌هایی هم که در نوبت اول و دوم واکسن از پلتفرم آدنوویروسی مانند آسترازنکا یا اسپوتنیک وی تزریق کرده بودند، می‌توانند در دوز سوم از آسترازنکا یا پاستوکووک پلاس (سوبرانا پلاس) استفاده کنند.

رئیس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت تاکید کرد: بهتر است بین تزریق نوبت دوم تا دوز یادآور فاصله زمانی شش ماه رعایت شود و مصوبه کمیته فنی هم بر این موضوع تاکید دارد و افرادی که شش ماه از دریافت نوبت دوز دومشان گذشته است، می‌توانند برای دریافت نوبت یادآور اقدام کنند.

او افزود: ما با کارکنان خط اول مراکز بهداشت و درمانی شروع می‌کنیم و سپس به سایر کارکنان نظام سلامت گسترش می‌یابد. علاوه بر آن افرادی که در فاز اول واکسینه شدند شامل جانبازان شیمیایی، جانبازان بالای ۵۰ درصد و افرادی که در مراکز نگهداری سالمندان و مراکز نگهداری معلولین ذهنی جسمی هستند، طبق پروتکل واکسیناسیون نوبت یادآور هم خواهند گرفت و پس از آن طبیعتا به گروه سنی سالمندان می‌رسیم و این روند به تدریج پیش خواهد رفت.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی