تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

هشدار چین در خصوص «همه‌گیری دوقلو»

کمیسیون ملی بهداشت چین در مورد احتمال وقوع «همه‌گیری دوقلو» (Twindemic) در زمستان هشدار داد و بر پیشگیری از آنفولانزا تأکید کرد، زیرا فعالیت آنفولانزا در استان‌های جنوبی از ماه سپتامبر با نزدیک شدن به فصل آن و باقی ماندن بیشتر خطرات مربوط به ابتلا به ویروس کرونا افزایش یافته است.

کد خبر: ۱۱۱۸۰۳
۱۵:۰۶ - ۲۵ مهر ۱۴۰۰

 همه‌گیری کرونا و انفلوآنزا در چین

دیدارنیوز ـ به نقل از گلوبال‌تایمز، پاییز و زمستان دو فصل با شیوع بالای عفونت‌های تنفسی مانند آنفولانزا هستند. کمیسیون بهداشت و درمان اطلاعیه‌ای را برای تقویت اقدامات پیشگیرانه و کنترل آنفولانزا در فصل آن منتشر کرده که با خطر ابتلا به سویه‌های جدید ویروس کرونا همراه خواهد بود.

به گفته مقامات بهداشتی چین، فعالیت آنفلوانزا در استان‌های جنوبی و شمالی از ماه مارس بیشتر از مدت مشابه در سال ۲۰۲۰ بوده و فعالیت آنفلوانزا در استان‌های جنوبی از سپتامبر به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.

در حال حاضر، همه‌گیری جهانی کووید-۱۹ در سطح بالایی باقی مانده است و خطر موارد وارداتی همچنان وجود دارد. اپیدمی کووید -۱۹ و بیماری‌های عفونی تنفسی مانند آنفولانزا را می‌توان با هم ترکیب کرده و در زمستان و بهار آینده «همه‌گیری دوقلو» بالقوه ایجاد کرد.

مجموعه‌ای از اقدامات که باید در فصل زمستان آینده انجام شود شامل تقویت مکانیزم‌های نظارت و هشدار اولیه، ایمن‌سازی گروه‌های کلیدی، ترویج پیشگیری از چند بیماری، استانداردسازی درمان همه‌گیر و تبلیغات و بسیج گسترده است.

مقام بهداشت از موسسات کلیدی مانند مهد کودک‌ها، مدارس و خانه‌های سالمندان می‌خواهد تا مسئولیت‌های خود را انجام داده و تلاش‌ها را برای شناسایی، گزارش و رسیدگی به موارد ابتلا را در اسرع وقت تقویت کنند.

علاوه بر این، واکسیناسیون آنفلوانزا به‌طور منظم در بین کادر درمان، کارکنان خانه‌های سالمندان، مهد کودک‌ها و همچنین خود سالمندان، کودکان و بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن ترویج خواهد شد.

همچنین مقامات بر بهبود راحتی خدمات واکسیناسیون آنفولانزا و افزایش مدیریت خرید و استقرار واکسن‌های آنفلوانزا و مدیریت اطلاعات داده‌های واکسیناسیون تاکید کردند.

برچسب ها: چین
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها