تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

کتک زدن سالمندان در خانه سالمندان شهر بروجرد؛ ماجرا چیست؟

سازمان بهزیستی استان لرستان به ماجرای کتک کاری در خانه سالمندان شهرستان بروجرد واکنش نشان داد و این کلیپ را مربوط به سال ۹۹ خواند و از اخراج و مجازات افراد خاطی در این کلیپ خبر داد.

کد خبر: ۱۱۱۶۸۸
۱۶:۰۷ - ۲۴ مهر ۱۴۰۰

کتک زدن سالمندان

دیدارنیوز ـ در شبانه روز گذشته کلیپی تلخ و ناراحت کننده در فضای مجازی منتشر شد که در خانه سالمندان شهرستان بروجرد یک سالمند مورد کتک‌کاری قرار می‌گیرد.

مشاهده این تصاویر تلخ و ناراحت کننده با واکنش‌های گسترده‌ای در فضای مجازی همراه شده و همه خواستار برخورد قاطع با مسببین این مسئله شده‌اند.

کتک کاری خانه سالمندان بروجرد مربوط به سال گذشته است

کرم یاری، مدیرکل بهزیستی لرستان با بیان اینکه کلیپ منتشرشده در فضای مجازی مربوط به تابستان سال گذشته است، اظهار داشت: این رویداد مربوط به تابستان سال ۱۳۹۹ در شهرستان بروجرد و مرکز غیر دولتی سالمندان امام علی (ع) بوده است.

وی افزود: متاسفانه به‌دلیل اختلاف موسس خانه سالمندان بروجرد با یکی از شهروندان بروجردی، به گفته موسس خانه سالمندان، طرف مقابل با تحریک افرادی از درون خانه سالمندان اقدام به ساخت چنین کلیپی کرده‌اند.

مدیرکل بهزیستی لرستان عنوان کرد: پس از این اتفاق و با خبر شدن از ماجرای سالمندآزاری، مرکز مداخله در بحران و اورژانس اجتماعی بهزیستی شهرستان بروجرد، بهزیستی استان و همچنین رئیس پلیس اطلاعات و امنیت، رسیدگی به این موضوع را در دستور کار قرار دادند.

۳ نفر از پرسنل خانه سالمندان بروجرد اخراج شدند

وی بیان کرد: به استناد شماره کلاسه ۹۹۰۹۹۸۶۶۲۲۰۰۰۵۸۹ مورخه ۱۳۹۹/۷/۲۴ دادگستری کل استان و تصمیمیه نهایی شماره ۹۹۰۹۹۷۶۶۲۲۰۰۰۷۵۲ و شماره پرونده ۹۹۰۹۹۷۶۶۲۱۵۰۰۲۶۰ شعبه ۱۰۵ دادگاه کیفری شهرستان بروجرد و با پیگیری‌های انجام شده در همان زمان سه نفر از پرسنل این مرکز نگهداری اخراج شدند و نگهبان مرکز که در کتک کاری همکاری داشت، ۳۴ روز بازداشت و با توجه به حکم دادگاه مبنی بر ضرب و جرح عمدی بدون آثار به ۳۰ ضربه شلاق محکوم شد.

یاری گفت: متاسفانه ضارب اصلی چوب به دست با لباس مشکی در کلیپ، یکی از خود سالمندان مقیم مرکز نگهداری سالمندان بروجرد است.

وی تصریح کرد: علی‌رغم اینکه این مرکز نگهداری در دادگاه تبرئه شد، ولی تذکر داده شد که در صورت تکرار، مرکز نگهداری منحل می‌شود، ولی خوشبختانه تاکنون با توجه به نظارت‌های مستمر این مرکز تاکنون تخلفی نداشته است.

مدیرکل بهزیستی لرستان خاطر نشان کرد: سازمان بهزیستی استان در راستای وظایف تعریف شده خود همواره تلاش خود را برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در دوردست‌ترین مناطق انجام می‌دهد. چون بهزیستی خود را موظف و متولی حمایت از همه مددجویان و سالمندان و سایر افرادی که در جامعه بهر دلیلی در شرایط بحرانی ویژه قرار دارند می‌داند.

وی اظهار داشت: احترام به سالمندان هم از نظر فرهنگی و هم از نظر شرعی بسیار توصیه شده است. تا جایی که مدیران و مددکاران، مددجویان را خط قرمز خود تلقی کرده و تحت هیچ شرایطی کوتاهی صورت نخواهد گرفت.

یاری افزود: درضمن نظارت بر مراکز بهزیستی چه از طریق اعزام تیم‌های تخصصی و چه از طریق سامانه دیدبان و به صورت آنلاین و از طریق برخط در همه ساعات شبانه‌روز صورت می‌گیرد تا شاهد خدمات رسانی مطلوب به این عزیزان باشیم.

منبع: تسنیم
برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
محمد محمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
0
1
ان شاءالله هرکی به هر دلیلی ظلم میکنه عین همون سر خودش بیاد، خدا لعنتشون کنه از موقعی که دیدم به شدت اعصابم خورده، ریدم تو اون بچه‌هایی که والدینشون رو میبرن خونه سالمندان
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها