تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...

وزیر ارتباطات: مشکل کُندی اینترنت به‌زودی رفع می‌شود

به گفته عیسی زارع‌پور تصمیم‌گیری در حوزه رفع فیلتر برخی پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی تنها در اختیار وزارت ارتباطات نیست و این وزارتخانه جزئی مجموعه‌ای است که در این زمینه تصمیم‌ می‌گیرند.

کد خبر: ۱۱۱۵۵۷
۱۲:۳۸ - ۲۳ مهر ۱۴۰۰

وزیر ارتباطات: مشکل کُندی اینترنت به‌زودی رفع می‌شود

 

دیدارنیوز: عیسی زارع‌پور در ضمن بازید از نمایشگاه «شبکه ملی اطلاعات و توسعه پایدار زیرساخت‌ها» در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در این نمایشگاه مهندسان ایرانی آخرین دستاوردهای خود در حوزه فناوری اطلاعات را ارائه داده‌اند و بسیار خرسند هستیم که تمامی تجهیزات لازم برای توسعه شبکه ملی اطلاعات را در اختیار داریم.

وی افزود: شبکه ملی اطلاعات طرح بزرگی است که بخش‌هایی از آن در هشت سال گذشته انجام شده و شورای عالی فضای مجازی نیز دستورالعمل‌های لازم برای تکمیل این شبکه را ابلاغ کرده است. می‌توان گفت شبکه ملی اطلاعات تا این لحظه ۴۰ درصد پیشرفت داشته است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: وزارت و فناوری اطلاعات ظرف دو سال آینده پروژه شبکه ملی اطلاعات را به طور کامل محقق می‌کند. بازهم تاکید می‌کنم راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات به معنای قطع دسترسی به شبکه جهانی نیست بلکه یعنی در داخل کشور شبکه‌ای پرظرفیت داشته باشیم که در صورت لزوم از حداکثر ظرفیت استفاده کنیم. برنامه‌ریزی کردیم که در ۴ سال آینده تجهیزات فیبر نوری را به خانه تک‌تک مردم برسانیم.

زارع‌پور در خصوص فرایند رسیدگی به طرح صیانت در مجلس عنوان کرد: وزارت ارتباطات نماینده خود در کمیسیون بررسی طرح صیانت معرفی کرده است البته هنوز این طرح در مراحل ابتدایی قرار داد و باید کارگروه ویژه‌ای تشکیل شود تا دغدغه نمایندگان برطرف شود. این طرح علاوه بر اینکه نقاط قوت زیادی دارد نقاط چالش‌ برانگیزی نیز دارد. در هر صورت فناوری اطلاعات فرصتی برای کشور است و باید از ابزارهای این حوزه برای بهتر کردن زندگی مردم استفاده کنیم.

وی در پاسخ به پرسی در خصوص عدم توسعه پهنای باند اینترنت در کشور از زمان فعالیت دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: در چند سال گذشته سرمایه‌گذاری لازم برای توسعه شبکه‌های ارتباطی به دلایل مختلفی صورت نگرفته است. یکی از دلایل آن بحث تحریم‌ها و افزایش هزینه اپراتورها است. باتوجه به بومی‌سازی بسیاری از تجهیزات صنعت مخابرات امیدواریم در آینده سرعت توسعه افزایش یابد.

وزیر ارتباطات و فناوری ادامه داد: اکنون در شرایطی هستیم که باید به سرعت ظرفیت دسترسی مردم به اینترنت را افزایش دهیم. از لحاظ هسته‌های پرداز هم اکنون مشکلی نداریم و امکانات لازم برای ارائه سرویس به مردم وجود دارد. در یکی دو هفته اخیر به دلیل بازگشایی مدارس افزایش تقاضا برای دسترسی به شبکه صورت گرفته که تلاش می‌کنیم مشکلات کندی اینترنت به زودی برطرف شود.

زارع‌پور ادامه داد: تصمیم‌گیری در حوزه رفع فیلتر از برخی پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی تنها در اختیار وزارت ارتباطات نیست و این وزارتخانه عضوی از مجموعه‌ای است که در این زمینه تصمیم‌ می‌گیرند.

وزیر ارتباطات درباره اهمیت توسعه پلتفرم‌های منطقه‌ای بیان کرد: پلتفرم‌های ایرانی ظرفیت‌های بسیاری خوبی برای ارائه خدمات به کاربران در کشورهای همسایه دارند. حتی در اتحادیه اروپا گرفتاری‌های زیادی برای عدم هماهنگی پلتفرم‌های بین‌المللی با قوانین کشورهای آن منطقه وجود دارد و از همین رو کشورهای اروپایی در تلاش هستند تا از پلتفرم‌های بومی استفاده کنند. دستیابی به اهداف تعیین شده برای توسعه پلتفرم‌های منطقه‌ای نیاز به برنامه‌ریزی بلندمدت و میان‌مدت دارد و در زمان کوتاه نمی‌توان توقع نتیجه مطلوب داشت. هم اکنون به جز ترکیه با سایر کشورهای غرب آسیا در حال مذاکره برای استفاده گسترده از پلتفرم‌های ایرانی هستیم.

منبع: آنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی