تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

آخرین وضعیت سپیده قلیان از زبان وکیل

وکیل سپیده قلیان می‌گوید با توجه به اینکه تست کرونای او بعد از پایان مرخصی مثبت شد او غیبت کرد و بعد از آنکه مصاحبه‌اش درباره زندان بوشهر منتشر شد قرار بود زندانش تغییر کند که حالا هیچ خبر جدیدی از او در دسترس نیست.

کد خبر: ۱۱۱۵۳۹
۱۲:۲۳ - ۲۲ مهر ۱۴۰۰

آخرین وضعیت سپیده قلیان از زبان وکیل

دیدارنیوز - امیر رئیسیان، چهارشنبه غروب – ۲۱ مهر ماه – دو روز بعد از بازداشت سپیده قلیان در گفت‌وگو با انصاف نیوز، درباره‌ی جزئیات جدید نحوه‌ی بازداشت موکلش می‌گوید: از ساعتی که موکل من بازداشت شده، به خانواده‌ی او هیچ توضیحی درباره‌ی اینکه مرجع بازداشت کننده‌ی این دستور کیست، داده نشده است فقط اعلام کردند که بعد از پایان مرخصی غیبت کرده و آمدیم او را جلب کنیم.

وی افزود: اما چند نکته درباره غیبت او بعد از مرخصی وجود دارد. بعد از آنکه مهلت مرخصی تمام شد، با تماسی که از طرف دادسرا و زندان بوشهر با او گرفته شد به او اطلاع دادند که به زندان برنگردید تا به شما خبر دهیم. علت این تماس، مشکوک بودن سپیده قلیان به داشتن ویروس کرونا بود. بعد از آنکه تست کرونای موکلم مثبت اعلام شد، از زندان به او گفته شد پس از چند روز دیگر مجددا تست کرونا بده و جواب آن را به ما اعلام کن. بعد از آنکه تست سپیده قلیان منفی اعلام شد، این موضوع با مصاحبه‌ی وی درباره‌ی وضعیت زندانی که در آن بود مقارن شد. بعد از آن از طریق تماس تلفنی یکی از مسئولان بوشهر اعلام شد که محل زندان او تغییر خواهد کرد. بر همین اساس او منتظر ماند تا زندان جدید را به او اعلام کنند تا خودش را به آنجا معرفی کند. در همین حین شکایت کیفری با اتهام تبلیغ علیه نظام و نشر اکاذیب بعد از مصاحبه‌ای که درباره وضعیت زندان بود تشکیل شد. دادسرای بوشهر موکلم را به عنوان متهم احضار کرد. اما ما با توجه به اینکه او دیگر قرار نبود به بوشهر برگردد، درخواست دادیم او جواب اتهامش را در دادسرای محل سکونت خود بدهد که این نیابت قضایی که احتمالا در تهران است هم صادر شد. اما بعد از آن ابلاغیه‌ای به کفیل او که خواهرش یعنی سمانه قلیان است داده شد، تا ظرف ۳۰ روز زندانی معرفی شود.

رئیسیان گفت: در هنگام بازداشت موکلم، گوشی و لپ تاپ او، موبایل و تبلت خواهر و یکی از اقوام در لحظه بازداشت توسط ماموران گرفته شده و تا به امروز تحویل مالکان داده نشده است. نکته‌ی دیگر اینکه بعد از مصاحبه‌ای که سپیده قلیان درباره وضعیت زندان بوشهر کرده، در واکنش به این مصاحبه، زندانیان زندان بوشهر از خانم قلیان عصبانی هستند و اگر قرار است موکلم به زندان بوشهر بازگردد باعث نگرانی خانواده وی نیز شده است.

برچسب ها: سپیده قلیان
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان