تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

استقلال به دنبال سهم خواهی از اسکوچیچ!

استقلال در اردوی قبلی تیم ملی چهار سهمیه داشت اما برای بازی با امارات و کره جنوبی اسکوچیچ فقط سیاوش یزدانی را دعوت کرد.

کد خبر: ۱۱۰۹۵۰
۱۵:۰۶ - ۱۷ مهر ۱۴۰۰

سهمیه استقلال در تیم ملی

دیدارنیوز - با جدایی مهدی قایدی از استقلال، حالا این تیم کمترین سهم را در تیم ملی دارد و برای اردوی جدید هم امثال عارف آقاسی، زبیر نیک‌نفس و جعفر سلمانی دعوت نشدند. نمایش استقلال مقابل الهلال باعث شد تا اسکوچیچ قید این سه بازیکن را بزند و فقط از سیاوش یزدانی دعوت کند اما استقلالی‌ها هیچ راهی ندارند جز آنکه با انجام بازی‌های خوب در لیگ جدید سهمیه خود در تیم ملی را پس بگیرند.

۴ بازیکن استقلال در اردوی قبلی هیچ کدام در ترکیب اصلی قرار نگرفتند و تا وقتی قرار باشد استقلالی‌ها فقط به تیم ملی دعوت شوند ولی بازی نکنند، هیچ فایده ای ندارد. البته مجیدی به خاطر خط خوردن سه بازیکن تیمش در اردوی تیم ملی فرصت خوبی به دست آورد تا بازیکنان جدید نظیر سلمانی، نیک‌نفس و آقاسی را با نفرات قدیمی هماهنگ کند اما به هر حال هیچ راهی برای بازیکنان استقلال وجود ندارد جز آنکه در لیگ جدید بدرخشند و تیمشان را در بالای جدول حفظ کنند تا نگاه اسکوچیچ به آنها عوض شود.

 در شرایط فعلی شاید اگر خود مجیدی هم سرمربی تیم ملی بود، بیشتر از سه استقلالی را به این تیم  دعوت نمی‌کرد. امثال نیک نفس، آقاسی و جعفر سلمانی باید توانایی‌های فنی خود را در استقلال نشان بدهند تا دوباره به اردوی تیم ملی دعوت شوند.شاگردان اسکوچیچ آبان ماه باید به مصاف لبنان بروند و استقلالی‌ها امیدوارند که تا آن زمان بار دیگر نظر اسکوچیچ را عوض کنند.

 ختم کلام اینکه استقلال باید سهمیه خود را در تیم ملی پس بگیرد و این ممکن نمی‌شود مگر با ارائه بازی‌های پر قدرت در لیگ بیست و یکم.

برچسب ها: استقلال تهران
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر