تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

هاشمی: پرونده ۱۳۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت شهرداری همچنان باز است

رئیس شورای شهر تهران از مفتوح بودن پرونده انتشار ۱۳۰۰ میلیارد تومان در دو بانک خبر داد.

کد خبر: ۱۱۰۳۱
۱۳:۲۸ - ۰۸ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محسن هاشمی صبح امروز در حاشیه جلسه شورای شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران در مورد اقدامات شهرداری تهران در مراسم اربعین گفت: ستاد مرکزی اربعین در وزارت کشور است که یکی از وظایف نیز بر عهده شهرداری تهران گذاشته شده است و وزیر کشور نیز حکمی را برای معاون خدمات شهری شهرداری زده است.

وی با بیان اینکه در بودجه ۹۷ منافعی را برای شهرداری برای پوشش اربعین در نظر گرفته‌ایم، گفت: البته شهرداری تهران اعلام کرده است که با توجه به تحولات ارزی و افزایش قیمت ریالی این بودجه کافی نیست و لایحه‌ای را در خصوص افزایش بودجه اربعین به شورا تقدیم کرده است که در کمیسیون تخصصی در حال پیگیری است.

رییس شورای شهر تهران با بیان اینکه یکی از ۱۶ خدمت پوشش اربعین به عهده شهرداری تهران گذاشته شده است و آن هم بحث خدمات شهری است ، در واکنش به برخی از اخبار گفت: از حوادثی که می‌گویید من اطلاع دقیقی ندارم  و در مورد شنیده‌ها ، صحبت‌ کردن درست نیست. چرا که اگر ما مسئولین در مورد این شایعات صحبت کنیم کم کم تبدیل به واقعیت می‌شود.

وی با بیان اینکه اربعین حرکت سیاسی و عبادی است و نباید پیرامون آن حاشیه سازی کرد به شوخی ادامه داد: امام حسین (ع) را عصبانی نکنید.

هاشمی در مورد از دست دادن فرصت انتشار ۱۳۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت توسط شهرداری گفت: مشکل شهرداری با بانک‌ها است. چرا که به دلیل حجم بدهی زیاد، بانک‌ها از انتشار اوراق شهرداری پرهیز می‌کنند. چرا که می‌ترسند پولشان بر نگردد و یا می‌گویند بیایید بدهی‌هایتان را تعیین تکلیف کنید.

وی با بیان اینکه شورای پول و اعتبار نیز درباره انتشار اوراق و دریافت وام‌های بزرگ حساس است تصریح کرد: مگر این که دولت کمک کند و در مورد این اوراق نیز باید بگویم تعداد اوراق ۲۰۰۰ میلیارد تومان بود که ۷۰۰ میلیارد تومان آن به فروش رفت؛ اما ۱۳۰۰ میلیارد تومان باقی مانده است که هنوز در بانک صادرات و سپه در حال بررسی است.

رییس شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود فرصت انتشار اوراق تمام شده گفت: از آنجایی که پرونده باز بوده است ، هنوز قابلیت پیگیری دارد و از آقای شهردار می‌خواهیم که هر چه سریعتر این مهم را تعیین تکلیف کند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی