تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.

مموریا نماینده کلمبیا در اسکار شد

ساخته جدید آپیچاتپونگ ویراستاکول، کارکردان مطرح تایلندی به عنوان نماینده سینمای کلمبیا در اسکار ۲۰۲۲ معرفی شد.

کد خبر: ۱۱۰۱۰۹
۱۵:۴۸ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰

مموریا نماینده کلمبیا در اسکار

دیدارنیوز ـ ورایتی نوشت: «مموریا» که امسال در بخش رقابتی هفتاد و چهارمین جشنواره کن رونمایی شد و جایزه هیات داوران این رویداد سینمایی را به خود اختصاص داد، نماینده سینمای کلمبیا در شاخه بهترین فیلم بین المللی نود و چهارمین دوره جوایز سینمایی اسکار خواهد بود.

ویراستاکول پیش از این در سال ۲۰۱۰ با فیلم «عمو بونمی زندگی‌های گذشته‌اش را به یاد می‌آورد»، موفق به کسب جایزه نخل طلا از جشنواره فیلم کن شده‌است و از دیگر آثار او می‌توان به «گورستان شکوه»، «بیماری گرمسیری»، «ارادتمند شما» و «سندرم و یک قرن» اشاره کرد. «مموریا» با بازی بازیگر برنده اسکار «تیلدا سوئیتنون»، یک درام گیج کننده درباره یک زن اسکاتلندی که پس از شنیدن صدای بلند در سپیده دم، هنگام عبور از جنگل‌های کلمبیا دچار یک سندرم حسی مرموز می‌شود.

طبق قوانین معمول آکادمی، فیلم‌ها برای حضور در شاخه بهترین فیلم بین المللی اسکار ۲۰۲۲، باید در حد فاصل بین اول ژانویه تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۱ (۱۲ دی ۱۳۹۹ تا ۱۰ دی ۱۴۰۰) در کشور مبدا حداقل هفت روز اکران سینمایی داشته داشته باشند، اما بر اساس قوانین نود و چهارمین دوره جوایز سینمایی اسکار و برای تسهیل حضور آثار سینمایی در این جوایز در شرایط کنونی، فیلم‌ها برای معرفی رسمی برای حضور در شاخه بهترین فیلم بین المللی الزاما نیاز به اکران در کشور مبدا ندارند و در صورتی که در یکی از کشور‌ها (غیر از آمریکا و کشور‌های تحت قلمرو آن) به مدت حداقل هفت روز پیایی اکران تجاری داشته باشند، در صورت داشت دیگر شرایط، واجد معرفی به عنوان نماینده رسمی کشور معرفی کننده، خواهند شد.

آخرین مهلت معرفی نماینده رسمی کشور‌ها برای حضور در شاخه بهترین فیلم بین المللی اسکار، اول نوامبر (۱۰ آبان) است. نامزد‌هایی نهایی اسکار ۲۰۲۲ روز ۸ فوریه ۲۰۲۲ (۱۹ بهمن) و مراسم اسکار نیز ۲۷ مارس ۲۰۲۲ (۷ فروردین) برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: سینمای جهان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی