تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

رقابت نزدیک دو حزب در انتخابات آلمان

تازه ترین نظرسنجی در صندوق‌های انتخاباتی آلمان نشان از رقابت شانه به شانه اتحادیه دموکرات مسیحی و حزب سوسیال دموکرات حکایت دارد.

کد خبر: ۱۰۹۸۱۱
۲۲:۴۳ - ۰۴ مهر ۱۴۰۰

انتخابات آلمان

 

دیدارنیوز: تازه ترین نتایج نظرسنجی پای صندوق انتخابات سراسری در آلمان نشان می‌دهد که اتحادیه دموکرات مسیحی و اتحادیه سوسیال مسیحی  آلمان ۲۵ درصد آرا را به خود اختصاص داده‌اند.

بر اساس گزارش شبکه خبری «دویچه وله» این نظرسنجی سر صندوق‌های انتخاباتی که از سوی شبکه خبری «ای‌آردی» برگزار شد نشان داد که اتحادیه دموکرات مسیحی و اتحادیه سوسیال مسیحی تا غروب یکشنبه به وقت تهران ۲۵ درصد آرا را به خود اختصاص داده اند.

بر اساس این گزارش، حزب سوسیال دموکرات آلمان نیز ۲۵ درصد آرا را کسب کرده است. حزب محافظه کار «آلترناتیو برای آلمان» ۱۱ درصد و حزب «دموکرات آزاد آلمان » همین میزان آرا را به خود اختصاص داده‌اند. حزب سبزهای آلمان ۱۵ درصد، حزب چپ 5 درصد و بقیه احزاب ۸ درصد آرا را به خود اختصاص داده‌اند.

انتخابات پارلمانی آلمان که یکی از مهمترین انتخابات این کشور طی یک دهه گذشته محسوب می‌شود از ساعت ۸ صبح به وقت محلی آغاز شده است و مراکز رای گیری به روی رای دهندگان آلمانی باز شده است.

حدود ۶۰.۴ میلیون نفر واجد شرایط رای دادن روز یکشنبه برای انتخاب نمایندگان پارلمان که دولت جدید برلین را با یک صدراعظم جدید تشکیل خواهد به پای صندوقهای رای می‌روند.

حدود ۴۷ حزب بزرگ و کوچک که بیشترین میزان احزاب از زمان اتحاد دوباره آلمان غربی و شرقی است در این انتخابات مشارکت کرده‌اند اما رقابت اصلی میان احزاب اتحاد دموکرات مسیحی، سوسیال دموکرات، حزب سبزها، حزب دموکراتیک آزاد و حزب آلترناتیو برای آلمان است.

گمانه زنی‌ها و نظرسنجیهای صورت گرفته نشان می‌دهد که احزاب چپ نیز برای ورود به پارلمان از شانس زیادی برخوردار هستند. حدود ۶۲۱۱ نفر برای تصاحب کرسی‌های پارلمان آلمان در این انتخابات حساس با یکدیگر رقابت می‌کنند که ۲۰۲۴ نفر از این نامزدها زن هستند.

گفته می‌شود این انتخابات تا ساعت ۱۸ به وقت محلی ادامه خواهد داشت و برخی رسانه‌های آلمان بلافاصله پس از پایان رای گیری نتایج نظرسنجی‌های پای صندوق که نزدیک به نتیجه نهایی است را اعلام خواهند کرد.  نتیجه نظرسنجی‌های بعد از مناظرات تلویزیونی درباره مناظره نامزدهای منصب صدراعظمی این کشور نشان می‌دهد، «اولاف شولتز» نامزد حزب سوسیال دموکرات بیشتر از دو رقیب دیگر نظرات را به خود جلب کرده است.

طبق این نظرسنجی، شولتز ۶۳ ساله که عهده دار منصب وزیر دارایی دولت فدرال آلمان است توانست نظر مساعد ۴۱ درصد آرای شرکت کنندگان در این نظرسنجی را کسب کند. بعد از او، «آرمین لاشت» نامزد حزب محافظه‌کار و مورد حمایت «آنگلا مرکل» برای منصب صدراعظمی آلمان در رده دوم قرار گرفت و تنها ۲۷ درصد آرای این نظرسنجی را به خود جلب کرد.

«آنالنا بائربوک» نامزد حزب سبزها برای منصب صدر اعظمی آلمان هم با ۲۵ درصد آرای این نظرسنجی، در رتبه سوم و آخر قرار دارد.

آنگلا مرکل بعد از ۱۶ سال حضور در منصب صدراعظمی آلمان، پیشتر اعلام کرده بود که دیگر خواهان رقابت برای این جایگاه نیست و نقش فعالی نیز در کارزار انتخاباتی ایفا نخواهد کرد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان