تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

کنعانی‌زادگان از تیم ملی محروم می‌شود؟

محرومیت دو جلسه‌ای کنعانی‌زادگان از سوی کمیته اخلاق و همین‌طور الزام او برای اخذ تاییدیه برای ادامه فعالیت در شرایطی است که این بازیکن در لیگ قطر به میدان می‌رود و این سوال مطرح است که آیا محرومیت این مدافع در بازی‌های ملی لحاظ خواهد شد؟

کد خبر: ۱۰۹۳۹۶
۱۱:۳۹ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۰

کنعانی‌زادگان

دیدارنیوز - حکم غیر منتظره کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال برای دو بازیکن سرشناس و پیشین استقلال و پرسپولیس، با ابهامات و سوالات زیادی مواجه است؛ دقیقا از جنس تمام احکام قبلی این کمیته که بخشی از حکم منتشر می‌شود و در این مورد هم خبری از جزییات و حتی دلایل محکومیت هم نیست.

این کمیته محمدحسین کنعانی‌زادگان، مدافع کنونی الاهلی قطر و پیشین پرسپولیس را که جزو ارکان اصلی خط دفاعی تیم ملی است، به دو جلسه محرومیت محکوم کرده و همینطور نکته عجیب این‌که کمیته اخلاق، ادامه فعالیت این بازیکن را منوط به اخذ تاییدیه از این کمیته دانسته است.

طبیعتا مدافعی که در قطر بازی می‌کند، فعلا ملزم به پیروی از احکام داخلی ایران نیست و این قوانین هم مخصوص به بازی‌های باشگاهی و ملی است. با در نظر گرفتن این موضوع، کنعانی‌زادگان، اسکوچیچ و هواداران تیم ملی با این سوال مواجه‌اند که آیا محکومیت او در دو بازی تیم ملی مقابل امارات و کره‌جنوبی لحاظ می‌شود؟ آیا او برای بازی برای تیم ملی، نیازمند اخذ مجوز از کمیته اخلاق است؟

مطمئنا هر بازیکن با کیفیت و پرطرفدارای هم ملزم به رعایت اخلاق و قبول قوانین داخلی است و فرقی نمی‌کند افراد در چه جایگاهی باشند ولی در صورت لحاظ محرومیت این بازیکن در بازی‌های ملی، آیا کادرفنی تیم ملی و همین‌طور مدیران فدراسیون فوتبال طرف کدام بخش را می‌گیرند؟ کمیته اخلاق یا این بازیکن؟

قبل از این هم موردهایی وجود داشته که محرومیت‌های کمیته اخلاق برای بازیکنان مشمول تیم ملی هم شده و این بازیکن برای مدتی از بازی‌های ملی دور مانده‌اند اما با توجه به مصدومیت دو مدافع تیم ملی (پورعلی‌گنجی و غلامی) و همینطور شرایط نه چندان آماده مجید حسینی، محرومیت کنعانی‌زادگان در حالی است که او جزو معدود گزینه‌های بدون جایگزین سرمربی تیم ملی است و فعلا جایگزین مناسبی برای کنعانی وجود ندارد.

حکم صادر شده برای کنعانی‌زادگان قطعی نیست و طبیعتا او حدود ۱۵ روز برای درخواست تجدیدنظر و پیگیری پرونده در کمیته استیناف فرصت دارد تا جلوی اجرای محرومیت خود را هم بگیرد و طبیعتا حمایت‌هایی را هم از سوی برخی مسوولان فدراسیون فوتبال خواهد داشت تا برای دیدار سرنوشت‌ساز با امارات و کره‌جنوبی در دسترس کادرفنی تیم ملی باشد.

با وجود تمام مسائل انضباطی و همین‌طور ضرورت اجرای قوانین و جلوگیری از بی‌اخلاقی، محرومیت و خروج کنعانی‌زادگان از فهرست تیم ملی با توجه به وضعیت خط دفاعی تیم ملی، مساله کم اهمیتی نیست و اسکوچیچ و دستیارانش هم از هم اکنون به فکر این مورد خاص خواهند بود.

چندی قبل ویدیویی از کنعانی‌زادگان منتشر شد که او در حال تردد با خودروی شخصی خود، به هواداران و باشگاه استقلال توهین می‌کند و به علت شکایت بخش حقوقی باشگاه استقلال از این بازیکن، در نهایت پای کنعانی‌زادگان به کمیته اخلاق باز شد.

برچسب ها: کنعانی زادگان
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی