
۱۴ میلیون دز واکسن برکت در کارخانه شفافارمد تولید و روانه بخش کنترل کیفیت شده است. همچنین حدود ۶ میلیون دز از این واکسن برای تزریق عمومی تحویل وزارت بهداشت شده است.
دیدارنیوز ـ مدیر پروژه تولید واکسن "کوو ایران برکت" گفت: تا امروز سه شنبه ۳۰ شهریور ماه، ۱۴ میلیون دز واکسن در کارخانه شفافارمد تولید و روانه بخش کنترل کیفیت شده است.
همچنین حدود ۶ میلیون دز از این واکسن را برای تزریق عمومی تحویل وزارت بهداشت دادهایم.
ستاد اجرایی فرمان امام (ره) روز سه شنبه به نقل از حسن جلیلی اعلام کرد: از ۲۵ خرداد و پس از صدور مجوز تزریق عمومی واکسن کوو ایران برکت توسط وزارت بهداشت، سرعت تولید نخستین واکسن ایرانی کرونا را افزایش دادیم. وی افزود: تاکنون ۱۴ میلیون دز واکسن در کارخانه شفافارمد تولید و روانه بخش کنترل کیفیت شده که در این مرحله ۱۶ تا ۲۰ روز بررسی کیفیت واکسنها به زمان نیاز دارد و پس از تأیید کیفیت تحویل وزارت بهداشت میشوند.
مستقل آنلاین نوشت: به گفته مدیرعامل کارخانه شفافارمد، خطوط یک و دوی کارخانه شفافارمد در شهرک دارویی برکت هماکنون فعال و درحال تولید واکسن کرونا هستند و به زودی خبرهای بسیار خوبی برای مردم در زمینه واکسن برکت و دستاورد بزرگ دانشمندان ایرانی خواهیم داشت.