تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

یونیسف: هرچه زودتر مدارس را بازگشایی کنید

صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) با اشاره به این که دانش آموزان در سراسر جهان به طور تقریبی ۱.۸ تریلیون ساعت آموزشی را در دوران همه گیری کرونا از دست داده اند، از دولت‌ها خواست زمان را از دست ندهند و هر چه زودتر مدارس را بازگشایی کنند.

کد خبر: ۱۰۸۹۹۸
۱۳:۲۱ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۰

یونیسف بازگشایی مدارس

دیدارنیوز ـ تارنمای این سازمان بین المللی نوشت: از زمان آغاز همه گیری کرونا و متعاقب آن قرنطینه، دانش آموزان جوان از مزایای تحصیلی و دیگر مزایای مدرسه دور مانده اند.

یونیسف به منظور جلب توجه‌ها به بحران کنونی آموزشی از تابلویی در مقر سازمان ملل در نیویورک رونمایی کرد که تحت عنوان «نباید هیچ فرصتی را از دست داد» مدل یک تخته سیاه در یک کلاس درس خالی از دانش آموز است که در مقابل ساختمان مجمع عمومی سازمان ملل نصب شده است.

ساعتی که بالای این تابلو قرار گرفته زمان را به صورت واقعی نشان می‌دهد و از کاهش تعداد ساعت‌های آموزشی یک دانش آموز حکایت دارد که از ابتدای همه گیری کرونا آغاز شده و همچنان ادامه دارد. در این کلاس درس خالی از دانش آموز ۱۸ میز وجود دارد که هر یک نشانه هر یک ماهی است که همه گیری باعث اختلال آموزشی شده است.

نصب این تابلو در آستانه گشایش هفتاد و ششمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل انجام شده که رهبران جهان از این فرصت برای بازگشت به مقر سازمان ملل برای اولین بار از آغاز همه گیری کرونا استفاده می‌کنند.

آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل گفت: هفته آینده سازمان ملل در‌های خود را به روی هیات‌های اعزامی از سراسر جهان باز می‌کند، اما در بسیاری از کشور‌ها در‌های مدارس همچنان به روی کودکان و جوانان بسته است.

وی تاکید کرد که ما باید به بازگشایی مدارس و حمایت از کسانی که در طول همه گیری متضرر شده اند اولویت قائل شویم. زمان دیگری برای از دست رفتن باقی نمانده است.

برگزاری اجلاس امسال مجمع عمومی به صورت ترکیبی خواهد بود و بسیاری از رویداد‌های آن به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

در سراسر جهان حدود ۱۳۱ میلیون کودک مدرسه‌ای در یازده کشور سه چهارم از آموزش‌های شخصی را در بازه زمانی مارس ۲۰۲۰ تا سپتامبر ۲۰۲۱ از دست داده اند. در میان آن‌ها، ۵۹ درصد-یا نزدیک به ۷۷ میلیون نفر-تقریباً تمام زمان آموزش حضوری را از دست داده اند. در حدود ۲۷ درصد از کشور‌ها مدارس به طور کامل یا بخشی از آن تعطیل است. همچنین بر اساس تازه‌ترین آمار یونیسف بیش از ۸۷۰ میلیون دانش آموز در همه سطوح اکنون با اختلال آموزشی مواجه هستند.

یونیسف از دولت ها، مقام‌های محلی و مدیران مدارس خواست هر چه زودتر مدارس را باز کرده و هر گونه اقدام ممکن را برای کاهش سرایت ویروس در مدارس بکار بندند.

یونیسف خواستار رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اولویت قائل شدن برای واکسیناسیون معلمان به عنوان پیش شرط بازگشایی مدارس تاکید کرده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی