تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

انجام واکسیناسیون سربازان تا پایان شهریور

امیر غلامرضا رحیمی‌پور، رییس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیرو‌های مسلح از واکسیناسیون تمامی سربازان کشور تا پایان شهریورماه خبر داد.

کد خبر: ۱۰۸۶۰۱
۱۰:۳۱ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۰

جزئیات واکسن سربازان

دیدارنیوز ـ امیر غلامرضا رحیمی‌پور، رییس اداره سرمایه انسانس سرباز ستاد کل نیرو‌های مسلح درباره اجرای طرح واکسیناسیون سربازان نیرو‌های مسلح اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده واکسیناسیون سربازان حاضر در مراکز حساس و دارای ریسک بالای ابتلا به کرونا از مدت‌ها قبل انجام شده و ۴۰ هزار نفر از سربازان دوز اول و دوم واکسن خود را دریافت کردند.

وی ادامه داد: در هفته جاری نیز ۲۵۰ هزار دوز واکسن کرونا برای سربازان تامین شد که روند تزریق آن تا همین هفته انجام خواهد شد.

رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیرو‌های مسلح درباره واکسیناسیون تمامی سربازان نیز به ایسنا گفت: برابر برنامه‌ریزی‌ها و واکسن تامین شده، تمامی سربازان نیرو‌های مسلح در تمامی یگان‌ها و رده‌ها نیز تا پایان شهریورماه واکسن کرونا را دریافت خواهند کرد.

رحیمی پور درباره اینکه سربازان چگونه باید نسبت به تزریق واکسن و ثبت درخواست خود اقدام کنند نیز گفت: نیازی به مراجعه سربازان نیست و با توجه به اینکه اطلاعات تمامی سربازان در نیرو‌های مسلح موجود است، یگان‌های مربوطه زمان و محل مراجعه سربازان برای تزریق واکسن را به آنان اعلام خواهند کرد.

به گفته وی، زمانبندی تزریق دور دوم واکسن کرونا نیز مطابق جدول زمان به سربازان اعلام خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی