تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

۱۰۰۸ ایستگاه تزریق واکسن کرونا در تهران راه اندازی می‌شود

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران در حاشیه آیین بهره‌برداری از مرکز جامع واکسیناسیون در شهرک شهید محلاتی از راه اندازی ۱۰۰۸ ایستگاه واکسیناسیون تا هفته آینده در تهران خبر داد.

کد خبر: ۱۰۸۴۴۵
۱۱:۱۴ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰

 ایستگاه تزریق واکسن کرونا در تهران

دیدارنیوز: علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران در حاشیه آیین بهره‌برداری از مرکز جامع واکسیناسیون شهید مدافع سلامت "صالح مهدوی مجد" در شهرک شهید محلاتی با بیان اینکه امروز شاهد افتتاح یکی دیگر از مراکز تجمیع واکسیناسیون به همت مجموعه نیروی زمینی سپاه هستیم، افزود: با توجه به اینکه دوستان ما در مجموعه بهداری نیروی زمینی سپاه تجربه خوبی در زمینه واکسیناسیون دارند، این چهارمین مرکز است که با تلاش این مجموعه برای واکسیناسیون در تهران شکل گرفته است.

وی درباره مرکز واکسیناسیون تختی که به همت بهداری نیروی زمینی سپاه دو نوبته فعال شده است هم گفت: سردار اخوان، فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه قول داده است هر مقدار که لازم باشد فضا و زمین و نیرو در اختیار ما برای امر واکسیناسیون قرار دهد که امیدواریم در این راستا مجموعه‌های دیگری هم به پیوست این مرکز طراحی و در نظر گرفته شود و با همت سردار اخوان همین مرکز هم از روز شنبه هفته آینده سه نوبته کار واکسیناسیون را انجام می‌دهد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران با تاکید بر اینکه مراکز واکسیناسیون در تهران به عدد قابل توجه ۲۰۰ مرکز رسیده است، گفت: امیدواریم هفته آتی در استان تهران به عدد ۱۰۰۸ ایستگاه واکسیناسیون برسیم.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر