
ذبیح الله اعظمی، نماینده مردم شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: در صورت فراهم کردن زیرساختهای لازم بهداشتی و انجام واکسیناسیون کرونا وضعیت سال تحصیلی جدید مشخص خواهد شد.
دیدارنیوز ـ ذبیح الله اعظمی، نماینده مردم شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عدم وجود زیرساختهای ارتباطی و بهداشتی مناسب در جنوب کرمان و شهرستانهای حوزه انتخابیه اش اظهار کرد: براساس صحبتی که با وزیر علوم و وزیر سابق آموزش و پرورش داشتیم نظرشان بر این بود که هر چه سریعتر باید مدارس و دانشگاها به صورت حضوری سال تحصیلی پیش رو را آغاز کنند و بنده به عنوان یک هیئت علمی دانشگاه و کسی که به سیستم آموزشی کشور آشنایی دارم، موافق آموزش حضوری هستم.
وی تنزل کیفیت آموزشی در دوران کرونا را به عنوان یکی از دلایل ضرورت تامین زیرساخت آموزش حضوری نام برد و اظهار کرد: از طرفی جامعه دانش آموزی و دانشگاهی طی مدتی که کشور درگیر کرونا شده خانه نشین هستند و از نظر روحی و اجتماعی نیز دچار آسیبهایی شده و کیفیت آموزش تنزل پیدا کرده است.
اعظمی با یادآوری نبود امکانات ارتباطی به عنوان زیربنای آموزش مجازی، گفت: علاوه بر افکار عمومی وزیر ارتباطات نیز معتقد است زیرساختهای مخابراتی و اینترنتی در کل کشور فراهم نیست چه برسد به روستاها که همواره دچار مشکل هستند.
نماینده جیرفت و عنبرآباد در مجلس رفع مشکلات شبکههای مخابراتی در سطح شهرها و روستاها را خواستار شد و افزود: بهتر است سال تحصیلی جدید مدارس بازگشایی بشوند و توصیه بر این است مدارس روستایی و عشایری که جمعیت کمتری دارند، به صورت حضوری بازگشایی بشوند و تلاش نمایندگان بر این است که وزرای مربوطه را برای تامین زیرساختهای آموزش حضوری متقاعد کنند و کمیسیون آموزش مجلس در این راستا به صورت تخصصی وارد خواهد کرد تا حداقل با رعایت پروتکلهای بهداشتی بتوانند زمینه حضور دانش آموزان را در کلاسهای درس به صورت حضوری فراهم کنند.
وی با تبیین نحوه آموزش حضوری در دانشگاهها گفت: زمینه تشکیل کلاسهای دروس عملی باید برای دانشجویان حداقل یک جلسه در هفته فراهم شود که مشکلات خاص خود را دارد، زیرا تعدادی از دانشجویان غیربومی هستند و با مراکز دانشگاهی فاصله دارند. البته با هماهنگیهای بین بخشی شرایط باید به نحوی فراهم شود که دانشجویان دروس تعریف شده، آموزش حضوری را در دانشگاههای محل سکونت خود بگذرانند.
اعظمی واکسیناسیون جامعه فرهنگیان، دانشگاهیان و دانش آموزان را برای اطمینان خاطر افکار عمومی در استقبال از آموزش حضوری ضروری عنوان کرد و افزود: وزارت بهداشت باید نسبت به واکسینه کردن جامعه هدف با شتاب بیشتری وارد عمل شود تا خانوادهها با اطمینان خاطر بیشتری از باز گشایی مدارس و دانشگاهها استقبال کنند.
انتهای پیام