تیتر امروز

سهم خواهی؛ مانع ارتباطی پزشکیان با متخصصان
در کارگروه تعیین وزیر نیرو چه خبر است؛ گزارش دیدارنیوز را بخوانید

سهم خواهی؛ مانع ارتباطی پزشکیان با متخصصان

یکی از کارگرو‌های پر حاشیه این روز‌های رئیس جمهور منتخب کارگروه انتخاب وزارت نیرو است. این گزارش به این موضوع می‌پردازد.
معدن و صنایع وابسته، لوکوموتیو پیشران اقتصاد کشور است/ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس نفرین شده نفت هستند
گفت‌وگوی دیدار با کارشناس حوزه معدن و صنایع وابسته

معدن و صنایع وابسته، لوکوموتیو پیشران اقتصاد کشور است/ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس نفرین شده نفت هستند

برنامه گفت‌وگوی اقتصادی دیدارنیوز، میزبان امیربیژن یثربی استاد پیشین دانشگاه، عضو سابق هیات پژوهشی دانشگاه اگزتر انگلستان در گروه ژئوتکنیک و مسئول تجاری‌سازی رشته صنایع و معادن پارک علم و فناوری...
سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.

اسرائیل نگران هدف قرار گرفتن میادین نفتی‌اش توسط حزب‌الله لبنان است

منابع اسرائیلی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی نگران هدف قرار گرفتن میادین نفتی‌اش توسط حزب‌الله لبنان است.

کد خبر: ۱۰۷۴۶۸
۱۵:۵۳ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰

اسرائیل نگران هدف قرار گرفتن میادین نفتی‌اش توسط حزب‌الله لبنان است

دیدارنیوز - به نقل از روزنامه رأی الیوم چاپ لندن، شرکت انرژی رژیم صهیونیستی"دیلیک دریلنگ" اعلام کرد که سهام خود را که بالغ بر ۲۲ درصد میدان گازی "تمار" در شرق دریای مدیترانه است به شرکت "مبادله للبترول"(تبادل نفت) در ابوظبی به حدود یک میلیارد دلار فروخته است.

این شرکت اعلام کرد که این بزرگترین معامله تجاری است که بین شرکت‌های اسرائیلی و اماراتی از زمان آغاز عادی سازی روابط میان دو طرف امضا شده است.

به گفته منابعی در تل‌آویو، این دو شرکت آوریل توافق اولیه‌ای را امضا کردند. شرکت "دیلیک" اعلام کرد که توافقی غیر الزام آور را برای فروش سهام خود در میدان گاز طبیعی "تمار" در مدیترانه شرقی با شرکت اماراتی مذکور امضا کرده است. میدان تمار یکی از منابع اصلی انرژی است که رژیم صهیونیستی به آن تکیه دارد و ممکن است سالانه ۱۱ میلیارد متر مکعب گاز تولید کند و این برای پوشش دادن بیشتر بازار در داخل اراضی اشغالی و همچنین صادرات به مصر و اردن کافی است.

سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان پیشتر به تعطیل کردن نیروگاه‌های گاز رژیم صهیونیستی در دریای مدیترانه تهدید و اعلام کرده بود که منطقه به طور کامل وارد جنگ نفت و گاز شده است.

وی گفته بود: در صورتی که شورای عالی دفاع لبنان تصمیم بگیرد که نیروگاه‌های نفت اسرائیل ممنوع الفعالیت شوند من به شما وعده می‌دهم که ظرف چند ساعت این اتفاق خواهد افتاد.

تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه لبنان درباره پرونده نفت اکتشافی در دریای مدیترانه جدید نیست. سال ۲۰۱۰ عوزی لانداو، وزیر زیرساخت تهدید کرد که با زور وارد این پرونده می‌شود. وی تهدید به استفاده از زور علیه لبنان یا هر کشور دیگری کرد که منافع نفتی اسرائیل در دریای مدیترانه را تهدید کند. او تمام خواسته‌های لبنان از ناحیه حقوقی و اقتصادی را بی‌پایه و اساس دانست.

در پژوهشی که مرکز پژوهش‌های استراتژیک و سیاسی و اقتصادی آن را تهیه کرده، آمده است: مساله آب‌ها برای ایده‌پردازی، امنیت و استراتژی اسرائیل مهم است چراکه سیطره بر آب‌ها همواره از مهمترین اهدافی بوده است که تل‌آویو آن را برای تبدیل رؤیای صهیونیستی درباره تشکیل کشور ابرقدرت به یک واقعیت مادی در منطقه عربی مد نظر قرار می‌دهد. این آب‌ها به تحقق مهمترین اصول اساسی مثل مهاجرت و شهرک سازی که از عوامل اصلی در ساخت آن هستند ارتباط دارند. هرچه اسرائیل کنترل این آب‌ها را بیشتر در دست بگیرد مساحت شهرک سازی و تعداد مهاجران به آن افزایش می‌یابد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: اسرائیل
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
حاج علی محمد آیین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
0
0
این بهترین ایده برای از کار انداختن ماشین جنگی و اقتصاد اسراییل جنایتکار هست.....یا علی مدد
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی