تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

کرسپو: میلان انتقام استانبول ۲۰۰۵ را از لیورپول در آنفیلد بگیرد

هرنان کرسپو ستاره آرژانتیتی دو دهه گذشته تیم‌های میلان و چلسی به سرمربی میلان اعلام کرد تا انتقام فینال استانبول را در آنفیلد از این تیم بگیرد.

کد خبر: ۱۰۷۳۱۵
۱۴:۰۶ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۰

کرسپو میلان انتقام از لیورپول

دیدارنیوز -  به نقل از فوتبال ایتالیا،  هرنان کرسپو مهاجم سابق میلان معتقد است که روسونری می تواند عنوان قهرمانی سری آ را کسب کند و امیدوار است انتقام خود را از لیورپول در لیگ قهرمانان بگیرد.

میلان رقابت های سری آ خود را با پیروزی پشت سر هم مقابل سامپدوریا و کالیاری آغاز کرد و کرسپو مهاجم سابق میلان، اینتر و پارما معتقد است شاگردان استفانو پیولی می توانند در این فصل تا انتها به خوبی پیش بروند.

کرسپو گفت: آنها برای اسکودتو آماده هستند. میلان شانس اول نیست اما سرمایه گذاری زیادی در تابستان انجام دادند. این پنجره نقل و انتقالات هوشمند بود و جای تعجب نیست زیرا دوست من پائولو مالدینی فوتبال را خوب می شناسد. یوونتوس و اینتر دو تیم محبوب هستند، اما میلان می تواند رقابت کند. آنها مدتهاست هیچ چیزی نبرده اند و می خواهند شگفت زده شوند. این اشتیاق می تواند به سود میلانی ها باشد.

میلان برای اولین بار در هفت سال گذشته در لیگ قهرمانان فوتبال بازی می کند. آنها در گروه B با لیورپول، اتلتیکو مادرید و پورتو هم گروه شده اند.

روسونری رقابت های اروپایی خود را مقابل لیورپول از ۱۵ سپتامبر در اولین بازی رسمی خود در آنفیلد رود آغاز می کند.

کرسپو در زمین بود وقتی میلان و لیورپول در فینال لیگ قهرمانان ۲۰۰۵  به مصاف هم رفتند.

کرسپو گفت: لیورپول-میلان اولین بازی لیگ قهرمانان این فصل است و شما می دانید که این برای من چه معنایی دارد. من هنوز یاد آن فینال می افتم. من در نیمه اول یک گل به ثمر رساندم، آن شب را هرگز فراموش نکرده ام و درست است که لیورپول را در سال ۲۰۰۷ بردیم ولی باز هم  از مردان پیولی می خواهم که آنها را در آنفیلد شکست دهند و انتقام من را بگیرند و نشان دهند که میلان چیست. 

کرسپو یک فصل را در میلان گذراند و در ۴۰ بازی ۱۷ گل به ثمر رساند. او در دوران حضورش در روسونری یک سوپرجام ایتالیا فتح کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: میلان لیورپول
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها