تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

ادامه دار شدن بحران سوخت در لبنان با وجود اعزام دو کشتی از ایران

با وجود آنکه دو کشتی سوخت از ایران به لبنان اعزام شده است، اما بحران سوخت همجنان در این کشور تدام یافته است.

کد خبر: ۱۰۷۰۸۹
۱۲:۰۱ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰

ادامه دار شدن بحران سوخت در لبنان با وجود اعزام دو کشتی از ایران

دیدارنیوز - لبنان با بحران شدید سوخت روبه‌روست و به‌رغم اقداماتی که در این کشور برای مقابله با احتکار و قاچاق سوخت و کم کردن از برخی درگیری‌ها در ایستگاه‌های توزیع سوخت انجام شده، این تنش‌ها در جایگاه‌های سوخت هنوز ادامه دارد.

در همین ارتباط، خبرگزاری رسمی لبنان «ان ان ای» گزارش کرد، پس از آنکه یک خودروی گشت امنیتی برای ضبط و تحویل دو هزار لیتر سوخت دیزل به ایستگاه سوخت «ابورامی» وارد شد معترضان به این اقدام، جاده اصلی «عام البرجین» (در استان الشوف) را بستند زیرا این سوخت ویژه این شهر بوده است.پ

خبرگزاری رسمی لبنان در خبر دیگری، از آتش‌سوزی در ایستگاه سوخت «حدث الجبه» (در استان الشمال) و خاموش کردن آن توسط تیم‌های دفاع شهری خبر داد.

بر اساس این گزارش، نیروهای امنیتی در محل حاضر شده و تحقیقات را درباره این حادثه آغاز کرده‌اند.
آتش‌سوزی مذکور به بخشی از ایستگاه سوخت رسیده اما به محل ذخیره سوخت‌ها نرسیده است. صاحب ایستگاه سوخت مذکور دچار سوختگی شده و به بیمارستان «الجعیتاوی» منتقل شده است.

خبرگزاری رسمی لبنان افزود، اطلاعات اولیه حاکی از آن است که آتش‌سوزی مذکور بر اثر اشتباه صاحب این پمپ بنزین باشد.
از سوی دیگر روزنامه «الشرق الاوسط» اعلام کرد، در پی درگیری شنبه هفته جاری میان اهالی شهر «مغدوشه» (دارای اکثریت مسیحی) و «عنقون» (دارای اکثریت شیعه) در جنوب لبنان بر سر سوخت، نیروهای ارتش لبنان در این مناطق مستقر و آرامش به این دو شهر بازگشته است.

بر اساس این گزارش، درگیری مذکور شش مجروح داشته و برخی افراد دخیل در این حادثه بازداشت شده‌اند.
در پی ادامه این وضعیت، و بر خلاف درخواست چندین باره دبیر کل حزب‌الله لبنان از دولت برای حل بحران، سید حسن نصرالله تأکید کرده بود که اگر حکومت اقدامی نکند، حزب‌الله از ایران سوخت می‌خرد تا از رنج مردم بکاهد.

سرانجام نصرالله در سخنرانی روز عاشورای حسینی با اعلام خرید سوخت و اعلام خبر حرکت کشتی‌های حامل سوخت از ایران به سمت لبنان، درباره هرگونه تعرض به آنها شدیدا به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد. نصرالله در سخنرانی جمعه گذشته خود (پنجم شهریور) نیز خبر کشتی سوم حامل سوخت برای لبنان را رسانه‌ای کرد.

یک شبکه لبنانی دو روز پیش اعلام کرد، این کشتی‌ها اکنون در آستانه ورود به کانال سوئز و در حال حرکت به سمت آب‌های سرزمینی لبنان هستند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر