تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.

حداد عادل: رئیسی یاد رجایی را زنده می‌کند

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای که به مناسبت هفته دولت منتشر شده است، نوشت مردم رئیسی را می‌بینند یاد رجایی می‌افتند.

کد خبر: ۱۰۷۰۰۴
۱۵:۱۱ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۰

حداد عادل رئیسی

دیدارنیوز - شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی به‌مناسبت آغاز به کار دولت جدید بیانیه ای صادر کرد که متن آن به شرح ذیل است:

اللهم انا نرغب الیک فی دولة کریمة تعز بها الاسلام و اهله و .....
اعضای محترم شوراهای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی سراسر کشور

در سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر، که هفتۀ دولت به نام آنها نامبردار شده است یاد آن دو پروانۀ بال و پر سوختۀ انقلاب اسلامی را که اسوۀ صداقت و خدمت در انقلاب اسلامی شناخته شده‌اند گرامی می‌داریم و به روان پاکشان درود می‌فرستیم.

هشتم شهریورماه هزار و چهارصد، با نخستین روزهای کار دولت آیت‌الله رئیسی مقارن شده است و مردم ایران ما در شخصیت و رفتار ایشان همان ارزش‌ها و منش‌ها و روش‌هایی را می‌بینند که چهل سال پیش در رجایی و باهنر دیده بودند. مردم وقتی آیت‌الله رئیسی را در فردای پس از شکل‌گیری دولت، در گرمای چهل‌وهفت درجۀ خوزستان در میان مردم خونگرم و رنجدیدۀ اهواز و روستاهای اطراف آن می‌بینند به یاد شهید رجایی و ساده‌زیستی و صمیمیت و پرکاری و انقلابی او می‌افتند. پیداست که با دولت جدید، امید جدیدی در دل ملت پدید آمده است. این امیدواری را باید قدر دانست و آن را حفظ کرد و بر آن افزود.

خواهران و برادران انقلابی

اکنون وظیفۀ ما این است که به دولت مردمی آیت‌الله رئیسی کمک کنیم تا هر چه بیشتر و بهتر در خدمتگزاری موفق شود. امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام خطاب به یاران خویش در نهج‌البلاغه فرموده است:

اَعینونی بورعٍ و اجتهادٍ و عفّةٍ و سَداد

«اگر قصد دارید به من کمک کنید راه آن دوری از گناه و جدیت و تلاش و پاکدستی و پاکدامنی و درستکاری است.»
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، در نخستین دیدار با رئیس‌جمهور و اعضای دولت جدید، کلیدواژه‌های مهمی را گوشزد کردند که از جملۀ آنها «رعایت عقلانیت» و «مبارزه با فساد» و «مردمی بودن» و «خدمت صادقانه برای رفع مشکلات مردم و خصوصاً مشکلات معیشتی و اقتصادی» بود.

شهریور هزار و چهارصد را می‌توان نقطۀ عطف و سرآغاز فصل تازه‌ای در فضای انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران دانست. بی‌گمان که شرط موفقیت دولت آیت‌الله رئیسی آن است که وزیران دولت در انتخاب همکاران خود معیارهای اسلامی و انقلابی را ملاک قرار دهند و افرادی اگر نه در حد رجایی و باهنر، اما از جنس آنان را به کار دعوت کنند و مراقب اشخاصی باشند که ادعای خدمتگذاری دارند اما نه «شیفته خدمت» بلکه «تشنۀ قدرت» هستند.

مجلس شورای اسلامی که در این دوره به تعبیر رهبر معظم انقلاب، «مجلسی انقلابی» است نیز باید شاکر درگاه الهی باشد که با روی کار آمدن دولتی انقلابی می‌تواند راه را برای خدمت به مردم و اعتلای کشور و نیل به مرحلۀ «ایران قوی» و «ایران سربلند» هموار سازد. مجلس می‌تواند همان همدلی و همکاری و دقت و انضباطی را که در بررسی صلاحیت وزرا در جریان رأی اعتماد نشان داد از این پس نیز ادامه دهد تا مردم طعم شیرین هماهنگی میان قوای سه‌گانه را تجربه کنند.

 شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با سپاس و ستایش خداوند کریم به سبب توفیقاتی که در یک سال و نیم اخیر نصیب ملت ایران شده، آمادگی خود را، بدور از هر گونه سهم‌خواهی، برای کمک به دولت آیت‌الله رئیسی اعلام می‌کند و امیدوار است بتواند در آینده نیز مانند گذشته به وظیفۀ خود، که همانا پاسداری از آرمان‌های امام راحل و شهیدان انقلاب و عمل به رهنمودهای مقام معظم رهبری است، موفق باشد.

غلامعلی حداد عادل
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی

منبع: ایسنا
برچسب ها: حداد عادل رئیسی
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۹
0
0
:)))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
پربازدیدها
پربحث ترین ها
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
پرطرفدارترین ها