تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

فدراسیون فوتبال به دنبال جلب رضایت یحیی گل محمدی

شنیده می‌شود که فدارسیون فوتبال به دنبال جلب رضایت یحیی گل محمدی برای حضور کریم باقری در تیم ملی است.

کد خبر: ۱۰۶۸۳۰
۱۲:۵۴ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۰

فدراسیون فوتبال

دیدارنیوز - یحیی گل محمدی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با توجه به بازی ۲۳ شهریورماه این تیم مقابل استقلال تاجیکستان در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا مجوز حضور کریم باقری و مهرداد خانبان را در اردوی تیم ملی ایران نداده است. گل محمدی در گفتگویی که روز قبل مقابل باشگاه پرسپولیس با خبرنگاران داشت نیز این موضوع را تایید و صراحتا تاکید کرد به باقری و خانبان برای بازی آسیایی که مقابل استقلال تاجیکستان در پیش دارد، نیاز دارد

این در حالی است که یحیی در همین مصاحبه نارضایتی خود را از فدراسیون فوتبال به واسطه عدم هماهنگی مبنی بر مجوز بازدید از چمن بازی و محل تمرین پرسپولیس در شهر دوشنبه تاجیکستان اعلام کرد و با ویژه دانستن شرایط پرسپولیس و دیگر تیم های حاضر در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا، از فدراسیون فوتبال خواست مجوز جذب یک بازیکن خارجی با توجه به شرایط موجود صادر شود.

این در حالی است که طبق توافق شهاب‌ الدین عزیزی خادم، رییس فدراسیون با کریم باقری قرار شد مربی پرسپولیس در زمان برگزاری اردوهای تیم ملی از اردوی پرسپولیس جدا شده و به ملی‌پوشان اضافه شود. توافقی که در فاصله سه روز مانده به بازی مهم و حساس با سوریه رعایت نشده و بازیکنان تیم ملی ایران به دلیل ابتلای دراگان اسکوچیچ و وحید هاشمیان به ویروس کرونا تنها با حضور «ماریو تات» هموطن کروات سرمربی تیم ملی تمرینات خود را پیگیری می کنند.

این مسائل دست به دست هم داده تا عزیزی خادم در تماس با جعفر سمیعی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پیگیر این موضوع شود و سمیعی نیز قول داده تلاش خود را برای حل این مشکل خواهد کرد.

در ادامه سمعی نیز خواستار رسیدگی به وضعیت باشگاه پرسپولیس به دلیل کارشکنی تاجیکی‌ها شد. همچنین آنها خواسته یحیی گل محمدی مبنی بر جذب یک بازیکن خارجی را مورد بررسی قرار دادند که قرار است این موضوع در نشستی با حضور حسن کامرانی فر دبیرکل فدراسیون فوتبال پیگیری شود.

منبع: طرفداری
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی