تیتر امروز

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.

ادعای شهریار مغانلو: به دستور یک سپاهانی عکس‌هایم را حذف کردم

اقدام شهریار مغانلو در پاک کردن پست‌هایش با پیراهن پرسپولیس با واکنش تند هواداران این تیم مواجه شد. حالا شهریار مدعی شده است که این کار را به دستور یک سپاهانی انجام داده است.

کد خبر: ۱۰۶۶۸۸
۱۳:۰۶ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۰

شهریار مغانلو سپاهان

دیدارنیوز - شهریار مغانلو که فصل پیش در نیم فصل دوم، پیراهن پرسپولیس را به تن می‌کرد موفق شد آمار خوبی از خودش در خط حمله به جا بگذارد و در مجموع بازی‌های آسیایی و لیگ برتر ۸ گل برای پرسپولیس بزند.

 از آنجا که شهریار مغانلو با قراردادی قرضی از سانتاکلارا به پرسپولیس پیوسته بود، مسئولان این باشگاه تهرانی امیدوار بودند قرارداد او را دائمی کنند که متوجه شدند سپاهان پیش دستی کرده و با باشگاه سانتاکلارا توافق کرده است. سپاهان بخشی از هزینه خرید مغانلو را با انتقال محمد محبی به سانتاکلارا تامین کرد تا شرایط بهتری نسبت به پرسپولیس داشته باشد.

در حالی که پرسپولیسی‌ها امیدوار بودند علاقه شهریار به ماندن دراین باشگاه به کمکشان بیاید و او این فصل هم پیراهن پرسپولیس را به تن کند، ولی درخواست رقم نامتعارف ۷۵۰ هزار یورویی برای این بازیکن از سوی سانتاکلارا، رسما این انتقال را غیرممکن کرد.

شهریار مغانلو در نهایت به شکل رسمی با باشگاه سپاهان قرارداد امضا کرد و رسما سپاهانی شد. همین موضوع کافی بود تا او پیج اینستاگرام خود را پاکسازی کرده و تمام عکس‌های خودش با پیراهن پرسپولیس رو حذف کند. مغانلو حتی عکس پروفایل خود را نیز که با پیراهن پرسپولیس بود تغییر داد!

شهریار مغانلو بازیکن سابق پرسپولیس پس از پیوستن به سپاهان تمامی پست‌های خود مربوط به پرسپولیس را پاک کرد. اتفاقی که به شدت با واکنش پرسپولیسی‌ها همراه شد و طرفداران این تیم با آنفالو کردن مغانلو باعث ریزش نزدیک به ۲۰۰ هزارتایی دنبال‌کننده‌های او شدند.

در میان اعضای تیم پرسپولیس نیز ابتدا افشین پیروانی و سپس حمید مطهری این مهاجم را آنفالو کردند. در ادامه سیدجلال حسینی، کمال کامیابی‌نیا، امید عالیشاه و بقیه بازیکنان پرسپولیس شهریار مغانلو را آنفالو کردند.

حالا شهریار مغانلو درحالی در گفت و گو با یکی از مدیران تیم پرسپولیس مدعی شده این اقدام به دستور یک سپاهانی بوده است. یکی از رسوم عجیبی که بین برخی بازیکنان فوتبال ایران باب شده این است که پس از پیوستن به تیم جدید عکس‌های تیم سابق را در صفحه شخصی‌شان در اینستاگرام پاک می‌کنند. اتفاقی که به نظر می‌رسد نادیده گرفتن گذشته آنها باشد و چندان توجیه جالبی ندارد!

جواب طرف پرسپولیسی هم در نوع خود جالب بوده است: آقا شهریار این حرف توجیهی ندارد! سپاهانی‌ها به تو نیاز داشتند و نه تو به آنها؛ آن وقت دستور به حذف عکس‌هایت با پیراهن پرسپولیس می‌دهند؟ با این کار فقط راه بازگشت خودت به پرسپولیس را برای همیشه بستی!

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
آخرین اخبار بیشتر
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی