تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

شورای امنیت: عامل انفجارهای کابل دادگاهی شوند!

شورای امنیت سازمان ملل متحد در بیانیه ای که دیروز منتشر کرد خواستار محاکمه عاملان انفجار در فرودگاه کابل شد. داعش مسئولیت این حملات انتحاری را بر عهده گرفته است.

کد خبر: ۱۰۶۵۲۳
۱۱:۱۷ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰

شورای امنیت: عامل انفجارهای کابل دادگاهی شوند!

دیدارنیوز - شورای امنیت سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای که روز جمعه منتشر کرد از جامعه جهانی خواست تا عاملان و طراحان دو حمله انتحاری در فرودگاه کابل را به دادگاه ببرند.

در این بیانیه اعضای شورای امنیت بر ضرورت محاکمه عاملان، برنامه‌ریزان، سرمایه‌گذاران و حامیان این اقدامات تروریستی تاکید کردند. اعضا از همه کشورها، بر اساس تعهداتشان در چهارچوب مقررات بین‌المللی و قطعنامه‌های شورای امنیت خواستند تا در این زمینه با تمام مقامات مربوط همکاری فعال داشته باشند.

نشست اضطراری شورای امنیت در حالی تشکیل شد که بر اساس آخرین خبرها، شمار قربانیان انفجارهای انتحاری در نزدیکی فرودگاه کابل به بیش از ۹۰ نفر و شمار زخمی‌های آن به بیش از ۱۵۰ تن رسیده است.
در میان کشته شدگان این حادثه شماری کودک همچنین ۱۳ تن از پرسنل ایالات متحده نیز دیده می‌شوند.

این انفجارها که در بحبوحۀ وحشت عمومی از بازگشت طالبان به قدرت روی داد، بر آشفتگی‌های جامعه افغانستان بیش از گذشته افزود.

شورای امنیت علاوه بر «محکوم کردن این حملات به شدیدترین شکل ممکن» بر اهمیت مبارزه با تروریسم در افغانستان تاکید کرد تا اطمینان حاصل شود که از این سرزمین برای تهدید یا حمله به هیچ کشوری استفاده نخواهد شد و اینکه هیچ گروه یا فرد افغان نیز از هیچ فعالیت تروریستی در خاک این کشور حمایت نمی‌کند.

در بیانیه شورای امنیت همچنین از «همه طرف‌ها» خواسته شده تا «به تخلیه امن غیرنظامیان احترام بگذارند و آن را تسهیل کنند». اعضا همچنین بار دیگر بر حمایت از فعالیت نمایندگی سازمان ملل متحد در افغانستان تاکید گردید.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل خواستار برگزاری نشست دیگری در روز دوشنبه با حضور ۵ عضو دائمی شورا متشکل از آمریکا، بریتانیا، فرانسه، روسیه و چین نیز شده است.

این نشست در حالی برگزار خواهد شد که فرانسه و بریتانیا در حال تهیه پیش‌نویس قطعنامه‌ای هستند که قرار است از سوی سازمان ملل در قبال تحولات افغانستان صادر شود.

برچسب ها: انفجار کابل
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی