تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

چین برای ساخت فضاپیمای عظیم در فضا برنامه ریزی می‌کند

بازوی سرمایه گذاری وزارت علم و فناوری چین پروژه‌ای ۵ ساله با ۲.۳ میلیون بودجه برای ساخت یک فضاپیمای بسیار بزرگ در مدار زمین اختصاص داده است.

کد خبر: ۱۰۶۳۷۲
۱۳:۲۷ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۰

ساخت فضاپیمای عظیم  و چین

دیدارنیوز ـ به نقل از ساوت چاینا مورنینگ پست، محققان چینی مشغول بررسی امکان ساخت یک فضاپیما در مدار زمین هستند. این پروژه بخشی از بلندپروازی‌های چین برای گسترش اکتشافات فضایی از جمله مأموریت‌های ارسال فضانوردان به فضا برای سفر‌های طولانی است.

در همین راستا بنیاد ملی علوم طبیعی چین (بازوی سرمایه گذاری وزارت علم و فناوری چین) از محققان خواسته در یک مطالعه ۵ ساله برای بررسی مکانیک ساختار یک فضاپیمای بزرگ به طور چند کیلومتر شرکت کنند.

درباره این پروژه آمده است: چنین فضاپیمایی یک تجهیزات فضایی استراتژیک است که در آینده برای استفاده از منابع، اکتشاف در فضا و اقامت طولانی مدت در مدار زمین، نیاز است.

البته این یکی از ۱۰ پروژه تحقیقاتی است که اوایل ماه جاری منتشر شده و بودجه‌ای ۱۵ میلیون یوانی (۲.۳ میلیون دلاری) به آن اختصاص یافته است.

طبق اطلاعات موجود فضاپیمای ماژولی مذکور باید طی چند عملیات پرتاب به فضا ارسال و در آنجا سرهم بندی شود، زیرا حمل تمام تجهیزات در یک پرواز کار سختی است.

محققان باید راهی برای کاهش وزن فضاپیما بیابند تا به این ترتیب تعداد عملیات‌های پرتاب و هزینه‌های ساخت و ساز کاهش یابد. آن‌ها همچنین باید قابلیت کنترل سازه را ارتقا دهند تا از شناور شدن، تغییر شکل و ارتعاش آن طی فرایند سرهم بندی جلوگیری شود.

چین سرمایه گذاری عظیمی در برنامه فضایی خود کرده و در ماه می ۲۰۲۱ به عنوان دومین کشور جهان، یک کاوشگر روی مریخ قرار داد.

منبع: مهر
برچسب ها: فضا نوردی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی