تیتر امروز

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اسکوچیچ یک ستاره دیگر تیم ملی را هم از دست داد؟

شاید سامان قدوس به علت قانون جدید در فوتبال انگلیس نتواند در این پنجره بازی‌های ملی تیم ملی را همراهی کند.

کد خبر: ۱۰۶۲۲۷
۱۱:۳۷ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۰

اسکوچیچ

دیدارنیوز - اردوی تیم ملی فوتبال ایران به طور رسمی با فرا رسیدن پنجره بازی‌های ملی و از هشتم شهریور آغاز می‌شود و از چندین روز دیگر لژیونرها می‌توانند برای دیدار با سوریه راهی تهران شوند.

در بین حدود ۲۰ لژیونری که به تیم ملی دعوت می‌شوند، سامان قدوس شاید به علت وضعیت بهداشتی ایران از حیث شیوع کرونا و همینطور محدودیت جدید لیگ برتر انگلیس برای بازیکنان، قادر به همراهی تیم ملی مقابل سوریه و عراق و نشود.

روز گذشته، لیگ برتر در بیانیه‌ای اعلام کرد: "باشگاه‌های لیگ برتر امروز با وجود عدم تمایل‌شان، به اتفاق آرا تصمیم گرفتند که اجازه سفر بازیکنان به کشورهایی که در لیست قرمز قرار دارند را صادر نکنند. تصمیم این باشگاه‌ها از سوی لیگ برتر حمایت شده و در مورد تقریبا ۶۰ بازیکن از ۱۹ باشگاه لیگ برتر که قرار است برای بازی های ملی ماه سپتامبر به ۲۶ کشور فهرست قرمز سفر کنند، اعمال خواهد شد. مذاکرات فراوانی با اتحادیه فوتبال و دولت برای یافتن راه حل انجام شد، اما به دلیل نگرانی‌های عمومی بابت ورود مسافران از کشورهای فهرست قرمز، معافیتی برای آن‌ها در نظر گرفته نشد."

در نتیجه این محدودیت جدید، لیورپول اجازه خروج چندیدن بازیکن ملی‌پوش خود از جمله محمد صلاح، روبرتو فیرمینو، فابینیو، آلیسون بکر و ... را نداده است چرا که کشورهای مصر و برزیل وضعیت مناسبی از حیث شیوع ویروس کرونا ندارند.
با در نظر گرفتن وضعیت ایران و ابتلای روزانه ۴۰ هزار نفر و فوت ۷۰۰ بیمار در مدت زمان اخیر، به نظر می‌رسد سامان قدوس هم پشت سر محدودیت جدید دولت و اتحادیه لیگ برتر انگلیس قرار گیرد و به این ترتیب اسکوچیچ از داشتن یکی از بهترین لژیونرهای خود محروم شود.

قدوس به علت بازی در لیگ برتر انگلیس، تنها بازیکن ایرانی است که در چهار لیگ معتبر دنیا بازی می‌کند و در بازی‌های تیم ملی در بحرین هم نشان داد که از چه کیفیت فنی بالایی برخوردار است اما ظاهرا فعلا اسکوچیچ از داشتن این بازیکن خود محروم است.

پیش از این اسکوچیچ مرتضی پورعلی‌گنجی و عارف غلامی را به علت پارگی رباط صلیبی از دست داده بود و مصدومیت احسان حاج‌صفی هم گمانه‌زنی‌هایی را درباره غیبت احتمالی کاپیتان تیم ملی به دنبال داشت.

باید دید در روزهای آینده رایزنی‌های فدراسیون فوتبال به کجا می‌رسد و در صورتی که قدوس به تیم ملی دعوت نشود، مطمئنا به علت محدودیت لیگ برتر برای بازیکنان اعمال شده است.

قدوس اخیرا و در هفته دوم انگلیس فرصت حضور در زمین مسابقه را هم پیدا کرد و شب گذشته در جام حذفی انگلیس ۹۰ دقیقه برای برنتفورد بازی کرد که با پیروزی و صعود این تیم به مرحله بعد همراه بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر