تیتر امروز

ایران بمب اتم می‌سازد؟/ تحریم‌های شدید ترامپ علیه ایران/ انزوای فرش داخلی در بازار‌های جهانی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ایران بمب اتم می‌سازد؟/ تحریم‌های شدید ترامپ علیه ایران/ انزوای فرش داخلی در بازار‌های جهانی

این چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.

تعویض پلاک خودرو و مشکلات پیش روی رانندگان

رئیس مرکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا درباره دلایل و تمهیدات اندیشیده‌شده برای مشکلات پیش روی رانندگان درخصوص دریافت نوبت شماره‌گذاری و تعویض پلاک توضیح داد.

کد خبر: ۱۰۶۲۲۵
۱۱:۲۴ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۰

تعویض پلاک خودرو و نوبت اینترنتی

دیدارنیوز ـ مدتی است که دریافت خدمات مربوط به شماره گذاری و تعویض پلاک صرفا از طریق دریافت نوبت اینترنتی امکان‌پذیر شده و دیگر افرادی که بدون نوبت قبلی به این مراکز مراجعه کنند، خدماتی دریافت نمی‌کنند. این خدمت الکترونیک پلیس گرچه در ابتدا با واکنش مثبت روبه‌رو شد، اما مدتی است که منجر به نارضایتی برخی از شهروندان شده است. چرا که به گفته این دسته از شهروندان امکان دریافت نوبت اینترنتی برایشان ممکن نیست یا به سختی انجام می‌شود.

در همین رابطه یکی از متقاضیان تعویض پلاک گفته که حدود ۴ روز در انتظار دریافت نوبت اینترنتی بوده و پس از این مدت موفق به اخذ نوبت و زمان مراجعه شده است. مخاطب دیگری از سرعت پایین سایت گلایه کرده بود و پیام‌ها و انتقاداتی از این دست که شمارشان قابل توجه بوده است.

انباشت یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در نوبت تعویض پلاک

سرهنگ علی محمدی، رئیس مرکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا به این انتقادات و گلایه‌ها پاسخ داد. او تعطیلی مراکز تعویض پلاک به دلیل کرونا را مهم‌ترین عامل این امر عنوان کرد و گفت: مراکز تعویض پلاک روزانه ظرفیت ارائه خدمات به ۲۰ هزار خودروی سواری را دارند، اما مساله اینجاست که حدود ۲ ماه از ۵ ماه امسال این مراکز به دلیل شرایط قرمز کرونایی تعطیلی بودند. حالا اگر عدد ۲۰ هزار را ضرب در ۶۰ روز کنیم، یعنی مالکان یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو که در حالت عادی و غیرکرونایی باید خدمات مربوط به شماره‌گذاری و تعویض پلاک را دریافت می‌کردند، موفق به دریافت این خدمات نشده اند و همین یعنی انباشت یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در نوبت تعویض پلاک و شماره‌گذاری.

محمدی ادامه داد: وقتی ما با این انباشت مواجه شدیم، موضوع را به ریاست پلیس راهور انتقال دادیم و با پیگیری ایشان و مساعدت ستاد ملی مقابله با کرونا، مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک از لیست مشاغلی که باید در شرایط قرمز تعطیل شوند، خارج شد؛ بنابراین از حدود یک ماه پیش دیگر مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک در شهر‌های دارای وضعیت قرمز کرونایی تعطیل نمی‌شوند، اما تنها بنا شد با ۵۰ درصد ظرفیت خود فعالیت کنند.

رئیس مرکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا ادامه داد: با این تصمیم از میزان انباشت خودرو‌ها در نوبت تعویض پلاک کاسته شد، اما همچنان با توجه به شرایط قرمز کرونایی و ظرفیت ۵۰ درصدی فعالیت این مراکز با ظرفیت مطلوب و ایده‌آل فاصله وجود داشت که در همین راستا تصمیم گرفتیم ساعت کاری مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک را افزایش دهیم که این اقدام انجام شد و ساعات پذیرش این مراکز تا ساعت ۱۵ افزایش یافت. در واقع یعنی نوبت آخرین خودرو برای شماره گذاری ساعت ۱۵ است و تا پایان ارائه خدمات به آخرین و خروج از مراکز تعویض پلاک فعالیت این مراکز ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در مجموع این اقدامات تلاش کردیم تا خدمات مربوطه را افزایش دهیم، درباره اینکه آیا ظرفیت ۵۰ درصدی فعالیت مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک به معنای کاهش تعداد نیرو‌های حاضر در این مراکز است، گفت: ما حتی نیرو‌های این مراکز را نیز افزایش دادیم و اضافه کار نیرو‌ها نیز بیشتر شده است. منظور از ظرفیت ۵۰ درصدی، مدت زمان پذیرش است و به دستور ستاد ملی مقابله با کرونا ما مدت ارائه خدمات را افزایش دادیم تا از انباشت جمعیت در این مراکز جلوگیری شود و از طرف دیگر نیز تلاش کردیم تا با افزایش ساعت کاری این عقب‌ماندگی را تا حدی جبران کنیم.

محمدی درباره اینکه در حال حاضر چه تعداد خودرو خدمات مربوط به شماره گذاری و تعویض پلاک را در هر روز دریافت می‌کنند، گفت: ظرفیت ما در حالت عادی ۲۰ هزار خودرو در روز است که در شرایط قرمز کرونایی با احتساب ۵۰ درصد به ۱۰ هزار خودرو می‌رسد. ما با اقدامات انجام شده از جمله همین افزایش ساعات کاری مراکز این ظرفیت را به نزدیک به ۱۴ هزار تا ۱۵ هزار خودرو در روز رساندیم که هم تعداد خودرو‌ها را افزایش دهیم و هم مقررات مربوط به ۵۰ درصد ظرفیت را رعایت کنیم.

رئیس مرکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا درباره مشکلات پیش آمده درباره دریافت نوبت اینترنتی نیز اظهار کرد: همچنان این انباشت از قبل وجود دارد و درخواست‌های روزانه نیز در حال اضافه‌شدن است. همین موضوع سبب افزایش مراجعات به سایت نوبت‌دهی شده است و یکی از دلایل کند شدن سرعت سایت همین موضوع بود که ما با یک سری اقدامات فنی در حال حل و فصل آن هستیم. از طرف دیگر با توجه به بالا بودن تقاضا‌ها نیز نوبت‌های ارائه شده زودتر پر می‌شود.

ظرفیت‌های جدید نوبت شماره‌گذاری هر روز ساعت ۸ اضافه می‌شود

این مسئول، اظهارات برخی از شهروندان درباره معطلی چندساعته و حتی چندروزه برای دریافت نوبت نیز گفت: شهروندان باید توجه داشته باشند که ظرفیت‌های جدید نوبت شماره‌گذاری هر روز ساعت ۸ صبح اعلام می‌شود و آنان می‌توانند با مراجعه به سایت نوبت‌دهی برای ۷ روز بعد از آن تاریخ نوبت شماره‌گذاری و تعویض پلاک خود را دریافت کنند. به عنوان مثال اگر فردی در ساعت ۸ صبح روز سوم شهریورماه به سایت مراجعه کند، می‌تواند از نوبت‌های ۷ روز بعد زمانی را برای مراجعه به مراکز انتخاب کند.

محمدی تصریح کرد: متاسفانه در برخی از سایت‌ها به اشتباه گفته شده که ظرفیت‌های جدید ساعت ۲۴ اعلام می‌شود که همین موضوع سبب مراجعه شهروندان در این ساعت شده و طبیعی است که در این ساعت امکان دریافت نوبت وجود ندارد.

وی با بیان اینکه انباشت خودرو‌ها در مراکز تعویض پلاک در برخی استان‌ها نیز به حالت عادی برگشته است، گفت: در دیگر شهر‌ها نیز به مرور این امر محقق خواهد شد و با عادی شدن شرایط وجبران عقب ماندگی‌ها دوباره امکان دریافت نوبت به حالت قبل برگشته و یک روز قبل می‌توان برای دریافت خدمات نوبت گرفت.

رئیس مرکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا درباره ساعات کاری این مراکز نیز گفت: تمامی مراکز از ساعت ۷ صبح فعالیت خود را آغاز کرده و آخرین نوبت نیز برای ساعت ۱۵ صادر می‌شود و تا خروج آخرین خودرو مراکز فعال هستند.
امکان واگذاری نوبت اینترنتی به خودروی دیگر وجود ندارد

محمدی درباره واگذاری نوبت اینترنتی به شماره پلاکی دیگر نیز اظهار کرد: چنین امری مطلقا وجود ندارد و تنها هر پلاک در نوبتی که برایش ثبت شده باید به مرکز مربوطه مراجعه کند. لازم است شهروندان نیز به دو نکته توجه کنند، اول اینکه حتما در همان ساعات اعلام شده در نوبت اینترنتی به مراکز مراجعه کنند و از مراجعه در زمان زودتر یا دیرتر پرهیز کنند، چرا که امکان ارائه خدمات در ساعاتی غیر از نوبت اعلام شده وجود ندارد.

وی ادامه داد: دومین نکته نیز این است که برای جابجایی وتعویض پلاک صرفا حضور فروشنده و خریدار الزامی است و این افراد باید از آوردن همراه و افراد دیگر خودداری کنند.

رئیس مرکز شماره‌گذاری وتعویض پلاک پلیس راهور ناجا درباره اینکه آیا امکان ارائه خدمات تعویض پلاک و شماره گذاری خودرو‌های یک شهر در شهر دیگری وجود دارد یا خیر نیز گفت: خودرو‌های دارای پلاک تهران فقط در تهران خدمات را دریافت می‌کنند، اما این محدودیت برای خودرو‌های دارای پلاک دیگر شهر‌ها در شهر‌های دیگر وجود ندارد.

محمدی درباره برخی شایعات مطرح شده درباره دریافت وجه یا خدمات ویژه به برخی خودرو‌ها یا شهروندان نیز تصریح کرد: چنین موضوعی وجود ندارد وهیچ پولی نیز دریافت نمی‌شود. مقررات برای تمام خودرو‌ها یکسان است و مالک و نوع خودرو تفاوتی برای ما ندارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی