تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

امکان نهفته ماندن علائم کرونا در بدن تا ۱۴ روز

دکتر مسعود یونسیان، اپیدمیولوژیست بر اینکه مردم باید تاخیر زمانی در انتقال ویروس کرونا را جدی بگیرند و بدانند که بروز علائم، بستری و مرگ زمان‌بر است، تاکید کرد.

کد خبر: ۱۰۵۸۹۵
۰۹:۲۶ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۰

نهفته ماندن علائم کرونا در بدن

دیدارنیوز ـ دکتر مسعود یونسیان، اپیدمیولوژیست درباره حداقل و حداکثر زمان بروز علائم در بیماران مبتلا به کرونا توضیح داد و گفت: مردم باید تاخیر زمانی در این ویروس را جدی بگیرند و بلافاصله پس از یک روز از رعایت نکردن شیوه‌نامه‌های بهداشتی فکر نکنند که دیگر به کرونا مبتلا نشده‌اند، بلکه بروز علائم، بستری و مرگ زمان‌بر است.

 یونسیان گفت: از زمانی که ویروس کرونا وارد بدن می‌شود تا حداقل ۲ و حداکثر ۱۴ روز و به طور متوسط یک هفته طول می‌کشد تا علائم آن ظاهر شود.

او توضیح داد: علائم در همه افراد بروز پیدا نمی‌کند و ممکن است برخی بدون علامت مبتلا شوند. از زمانی که علائم در فرد ظاهر می‌شود تا زمانی که بیماری در فرد به اوج خود برسد، چند روز طول می‌کشد.

یونسیان افزود: طبق آمار ارائه شده در خصوص رنگ‌بندی شهر‌ها در نرم‌افزار ماسک که تصمیم‌گیری‌ها هم مبتنی بر آن است، حداقل ۱۰ روز بعد از گذشت اولین علائم، بیمار در بیمارستان بستری می‌شود.

این اپیدمیولوژیست بیان کرد: خوشبختانه روند کاهشی ابتلا به کرونا در برخی استان‌های نوار شمالی و جنوبی کشور دیده شده است. در کل کشور نیز تعداد بستری‌ها کاهشی بوده است.

وضعیت مرگ و میر افراد کرونایی

یونسیان در خصوص میزان مرگ بر اثر کرونا گفت: بیمارانی که بر اثر کرونا فوت می‌کنند، به طور متوسط بعد از گذشت دو تا سه هفته از ابتلا جان خود را از دست می‌دهند.

او ادامه داد: بنابراین این روند کاهشی در برخی مناطق شمالی و جنوبی کشور رخ داده است و متاسفانه در استان‌های غربی کشور این روند کاهشی همچنان دیده نشده است. انتظار می‌رود در روز‌های آینده شاهد کاهش آمار مرگ و میر باشیم. مگر آن که تجمعات و اتفاقات این روند را به تعویق بیندازد.

این اپیدمیولوژیست افزود: مردم باید تاخیر زمانی در این ویروس را جدی بگیرند و بلافاصله پس از یک روز از رعایت نکردن شیوه‌نامه‌های بهداشتی فکر نکنند که دیگر به کرونا مبتلا نشده‌اند، بلکه بروز علائم، بستری و مرگ زمان‌بر است.

یونسیان گفت: نمی‌توان انتظار داشت که با عدم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، آمار ابتلا و مرگ پایین بیاید.

او بیان کرد: آمار بسیار بالای مرگ و میر بیماران کرونایی نتیجه آمار بالای بستری‌های چند وقت اخیر است.

برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی