تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

روش رفع تلخی آب پرتقال طبیعی

آب‌پرتقال‌هایی که در بازار عرضه می‌شوند با روش‌هایی صنعتی تلخی آن‌ها گرفته شده است. اما برای رفع تلخی آب پرتقال طبیعی در خانه چند روش به شما پیشنهاد می‌دهیم.

کد خبر: ۱۰۵۸۱۱
۱۲:۵۷ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰

رفع تلخی آب پرتقال طبیعی

دیدارنیوز ـ شاید شما هم برای تهیه شربت یا آب پرتقال طبیعی کلی زحمت کشیده‌اید، اما در نهایت تلخی آن توی ذوقتان زده است. برای رفع تلخی آب پرتقال می‌توان راهکار‌هایی استفاده کرد تا یک آب پرتقال خوشمزه و مقوی داشته باشید و زحماتتان هدر نرود. البته آب‌پرتقال‌هایی که در بازار عرضه می‌شوند با روش‌هایی صنعتی تلخی آن‌ها گرفته شده است. اما شما برای از بین بردن تلخی آب پرتقال در خانه از چه روش‌هایی می‌توانید استفاده کنید؟

از بین بردن و رفع تلخی آب پرتقال طبیعی

بعضی از گونه‌های پرتقال ممکن است کمی تلخی داشته باشند یا هنگام آبگیری تلخی آن‌ها بیشتر حس شود. اما دلایل دیگری نیز می‌تواند باعث تلخ شدن آب پرتقال شما باشد که با برطرف کردن این علت‌ها، از تلخ شدن آب پرتقال می‌توانید جلوگیری کنید.

یکی از اصلی‌ترین دلایل تلخی آب پرتقال پوست‌های سفید پرتقال هستند. پس حتما قبل از آبگیری، قسمت‌های سفید میوه را کاملا جدا کنید.

گرفتن آب پرتقال با آبمیوه‌گیری برقی ممکن است باعث تلخی شود، بهتر است آب پرتقال‌ها را با آب‌پرتقال‌گیری دستی بگیرید و از صافی رد کنید تا تفاله نداشته باشد و تلخ نشود.

آب پرتقال را بهتر است همان دقایق اولیه استفاده کنید، زیرا این ماده به مرور زمان تلخ می‌شود.

اگر می‌خواهید آب پرتقال را برای چند ساعت یا چند روز نگه دارید، آن را در ظروف شیشه‌ای در دار بریزید و در یخچال نگه دارید. (کمتر در معرض هوا قرار داشته باشد)

با این حال اگر آب پرتقالی که گرفته اید کمی تلخ است می‌توانید از دو روش برای رفع تلخی آن استفاده کنید.

۱. ترکیب آب پرتقال با عسل برای رفع تلخی

عسل تا حد زیادی تلخی آب پرتقال را گرفته و در عوض به آن شیرینی دلچسبی می‌دهد. می‌توانید به هر لیوان آب پرتقال، یا ترکیب آب پرتقال و کمی آب نارنگی، یک قاشق مرباخوری عسل اضافه کنید سپس آن را در یخچال گذاشته و بعد با تکه‌های یخ نوش جان کنید. با این ترکیب شربت پرتقال خانگی نیز می‌توانید تهیه نمایید.

۲. رفع تلخی آب پرتقال با هل و گلاب

گلاب به گرفتن تلخی آب پرتقال کمک می‌کند. همینطور هل عطر و طعم بهتری به آن می‌دهد. به علاوه این ترکیب، آب پرتقال شما را مقوی‌تر خواهند کرد و طبع آن را معتدل می‌نمایند.

نکته مهم: از آنجا که طبع پرتقال و همچنین طبع نارنگی «سرد» است، افزودن عسل، هل و گلاب به آب پرتقال همچون مصلح عمل کرده و غیر از رفع تلخی آب پرتقال، طبع آن را معتدل می‌سازد.

به گزارش آخرین خبر، تلخی در آب برخی از مرکبات مثل پرتقال و گریپ‌فروت، ناشی از لیمونوئید‌ها است. لیمونین و نومیلین دو ترکیب عمده از گروه لیمونوئید‌ها هستند که از مزه تلخی برخوردار بوده و غلظت بالای این ترکیبات به ویژه لیمونین در آب پرتقال و کنستانتره آن باعث ایجاد پدیده تلخی (dylayed bitterness) می‌شود.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان