تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

دیوان محاسبات کشور به ماجرای ویال‌های خالی واکسن کرونا ورود کرد

در پی اعلام خروج تعدادی از ویال‌های خالی واکسن کرونا و سوءاستفاده از آنها، دیوان محاسبات کشور به ماجرای این ویال‌های خالی واکسن و اتفاقات رخ داده در پی آن، ورود کرد.

کد خبر: ۱۰۵۷۷۷
۱۰:۵۹ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰

دیوان محاسبات و ماجرای ویال‌های خالی واکسن

دیدارنیوز ـ دفتر روابط عمومی و امور بین‌الملل دیوان محاسبات کشور اعلام کرد:

در پی اعلام خروج تعدادی از ویال‌های خالی واکسن کرونا و سوءاستفاده از آنها توسط اشخاص خاطی، جلسه‌ای با حضور معاون فنی و حسابرسی امور عمومی و اجتماعی دیوان محاسبات کشور، مدیرکل حراست وزارت بهداشت، مدیرکل بازرسی وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز و معاونین وی و رئیس بیمارستان کوثر (محل خروج ویال‌های خالی) در دانشگاه علوم پزشکی استان البرز تشکیل شد.

در این جلسه ضمن بررسی مراحل امحای ویال‌های استفاده شده واکسن کرونا، نقاط ضعف این مراحل شناسایی و با توجه به اهمیت موضوع و لزوم ادامه فرآیند واکسیناسیون عمومی کشور و جلوگیری از سوءاستفاده اشخاص فرصت طلب و سودجو، مواردی به تصویب رسید.

به منظور جلوگیری از تکرار این موضوع در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، طی بخشنامه‌ای توسط حراست وزارت بهداشت، لزوم تقویت کنترل‌های داخلی در این مسیر (شامل استفاده از اتاق‌های اختصاصی به منظور نگهداری ویال‌های استفاده شده، نصب سیستم‌های کنترلی و دوربین‌های نظارتی در محل نگهداری این ویال‌ها، تقویت نظارت توسط رؤسای دانشگاه‌ها بر فرآیند امحا و …) به دانشگاه‌ها ابلاغ شود.

همچنین تا قبل از امحای ویال‌های خالی، از تهیه صورتجلسه امحا خودداری شده و هرگونه تنظیم صورتجلسه امحا، موکول به شمارش و کنترل دقیق ویال‌ها باشد.

افراد خاطی با توجه به صورتجلسات تنظیمی، شناسایی و ضمن معرفی به تخلفات اداری وزارت بهداشت، جهت برخورد قانونی با آنان، به قوه قضائیه معرفی شوند.

دیوان محاسبات به صورت مستمر و دوره‌ای، این فرآیند را کنترل و نظارت خواهد کرد.

گفتنی است: دوشنبه ۲۵ مرداد سرهنگ پیام کاویانی رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از دستگیری اعضای باند فروش و تزریق واکسن تقلبی کرونا در تهران و کرج خبر داد.

او با اشاره به اینکه در تحقیقات مقدماتی مشخص شد که یک پزشک با دریافت مبالغی هنگفت، واکسن تقلبی کرونا را به مراجعه‌کنندگان مطبش تزریق می‌کند، گفت: پس از هماهنگی‌های قضایی پزشک متخلف و ۲ همدستش در حوالی خیابان دماوند و محله سعادت‌آباد شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس امنیت عمومی تهران افزود: دیگر همدست متهمان که ساکن شهر کرج است، با تهیه پسماندهای بیمارستانی و جداسازی پوکه‌های واکسن و پر کردن آنها با مواد تقلبی به فروش واکسن کرونا می‌پرداخته است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها