تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

پنتاگون: القاعده هنوز در افغانستان است

وزارت دفاع آمریکا در مخالفت با نظر جوبایدن رئیس جمهور این کشور گفت نیروی تروریستی القاعده هنوز در افغانستان حضور دارد ولی آمار دقیقی از آن‌ها وجود ندارد.

کد خبر: ۱۰۵۶۲۰
۰۹:۳۴ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۰

پنتاگون: القاعده

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری آناتولی، جان کربی، سخنگوی پنتاگون در جمع خبرنگاران با اشاره به حملات القاعده در یازده سپتامبر ۲۰۰۱ گفت: آنچه ما باور داریم، این است که حضوری وجود ندارد که به تهدید علیه سرزمین اصلی ما همانند آنچه ۲۰ سال پیش وجود داشت، منتهی شود.

او افزود: آنچه میدانیم این است که القاعده و همچنین داعش در افغانستان حضور دارند. فکر نمیکنم به شدت بالا باشد اما آمار دقیقی هم برای ارائه به شما نداریم. اینطور نیست که آنها کارت شناسایی داشته باشند و نامشان جایی ثبت شده باشد. ما تصویر کاملی نداریم. همچنین گردآوری اطلاعاتی ما در افغانستان همچون گذشته نیست چون تعداد ما در آنجا به نسبت گذشته نیست.

ساعاتی پیش از آن، جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا به خبرنگاران در کاخ سفید گفت که القاعده از افغانستان "رفته است" و منافع امنیت ملی آمریکا برای کسانی که تاکید دارند واشنگتن باید در این کشور جنگ زده باقی بماند، زیر سوال برد.

جان کربی گفت یک منفعت ملی در سال ۲۰۰۱ وجود داشت. او افزود: هدف شکست القاعده بود و ما این کار و خیلی کارهای دیگر انجام دادیم اما رئیس جمهور تصمیم گرفت که اکنون زمان پایان دادن به این درگیری است.

از سوی دیگر با توجه به اینکه بیش از ۶۰۰۰ نیروی آمریکایی در اطراف فرودگاه کابل مستقر شده‌اند، کربی گفت هیچ تصمیمی برای گسترش عملیاتها برای کمک به رساندن آمریکایی‌ها و افغان‌های بیشتر به این فرودگاه وجود ندارد.
سخنگوی پنتاگون گفت: گسترش عملیات با خطر مضاعف مواجه میشود و شما باید در هر عملیات نظامی میزان خطر و دستاورد را متعادل نگاه دارید. گرچه گزارش‌هایی وجود دارد که برخی از آمریکایی‌ها به این فرودگاه دسترسی ندارند، طالبان که کنترل دسترسی به این فرودگاه را دارد، اجازه داده بیشتر آمریکایی‌ها عبور کنند. میبینیم آن چیزهایی که ما از آنها (طالبان) خواسته‌ایم در حال انجام است و بهتر میشود.

جان کربی تاکید کرد که اوضاع در حال منظم شدن است. او همچنین درباره انتشار ویدیویی که نشان میداد یک زن افغان نوزاد خودش را از روی دیوار فرودگاه بین‌المللی حامد کرزای در کابل تحویل یک نیروی آمریکایی میدهد، اظهارنظر کرد. کربی گفت آن کودک بیمار بود و پیش از آنکه نزد پدرش بازگردانده شود، در فرودگاه تحت درمان قرار گرفت.

به گفته جان کربی، این کار از روی دلسوزی انجام شد و حرفه‌ای بودن نیروها را نشان میداد. او همچنین گفت از وضعیت فعلی این کودک اطلاعی ندارد چون او را تحویل پدرش دادند.  

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی