تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

یوسف کرمی: اگر کسی نخواهد تغییر کند پیشنهاد هیچ فایده‌ای ندارد

پیشکسوت تکواندو ایران در انتقاد به مدیریت پولادگر می‌گوید اگر کسی نخواهد تغییری داشته باشد پیشنهاد و صحبت تاثیری ندارد.

کد خبر: ۱۰۵۳۲۶
۰۹:۳۳ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۰

یوسف کرمی

دیدارنیوز - یوسف کرمی درباره ارزیابی خود از نتایج نمایندگان تکواندوی ایران در المپیک توکیو، اظهار کرد: طبیعی است که نتایج به‌دست آمده خوب نبود و مردم از عملکرد تکواندو راضی نیستند. این که من یا هر شخص دیگری بخواهد از این عملکرد دفاع کند درست نیست و تکواندو نتوانست انتظارات را برآورده کند.

 دارنده مدال‌های طلای جهان و برنز المپیک، افزود: هر چقدر هم که بگوییم تکواندوی ایران در رویدادهایی مثل بازی‌های آسیایی یا قهرمانی آسیا نتابج خوبی گرفته، قابل قبول نیست، چرا که در نهایت المپیک میدان مهم و اصلی برای تکواندوی ایران است و تکواندو به‌خاطر افتخارآفرینی‌هایی که در المپیک داشته صاحب این جایگاه در ورزش ایران شده است.

او درباره حضور در جلسه کمیته فنی فدراسیون تکواندو برای بررسی دلایل ناکامی در المپیک، گفت: جلسه خوبی بود و نظراتمان را دادیم و آن‌ها نیز پذیرفتند. در جلسه‌ای که حضور داشتم پیشنهاداتم را برای بهتر شدن اوضاع تکواندو ارائه دادم. این پیشنهادات حاصل سال‌ها تجربه حضور در تیم ملی بود و امیدوارم این پیشنهادات به کار گرفته شود. به هر حال تکواندو شرایط خوبی ندارد و باید کمک کنیم با اجرای تصمیمات درست به جایگاهی که شایستگی‌اش را دارد برسد.

کرمی خاطرنشان کرد: اگر کسی نخواهد تغییر کند، صحبت و پیشنهاد فایده‌ای ندارد. من در جلسه به آقای پولادگر هم گفتم ای کاش این جلسات را قبل از المپیک برگزار می‌کردید که کار به این‌جا نرسد. به هر حال اتفاقی است که افتاده و باید از این تجربه استفاده شود، هر چند برای آن هزینه گزافی پرداخت شد.

این ملی‌پوش پیشین تکواندوی ایران، درباره احتمال تغییر کادر فنی تیم ملی، گفت: آقای عسکری هم در جلسه صحبت کرد و دلایل خود را گفت. به هر حال باید به او هم از جهاتی حق بدهیم چون تنها بود، هر چند می‌توانست از دیگران کمک بگیرد تا تکواندو و همه آسیب نبینند. این که چه کسی جایگزین شود اهمیت زیادی دارد. زمانی استاد ذوالقدر به عنوان مدیر فنی بالای سر تیم بود و واقعا بزرگی می‌کرد اما در این چند سال چنین چیزی را در تیم ملی نمی‌دیدیم. به هر حال باید قبول کنیم مجموع کادر تکواندو آن طور که باید وزن نداشت. امیدوارم فدراسیون تصمیماتی اتخاذ کند که به نفع تکواندو باشد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: تکواندو
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها