تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

وزارت کشور خبر داد: عدم صدور مجوز تردد برای خودرو‌های شخصی

بابک دین پرست با اشاره به ابلاغیه وزیر کشور به استانداران سراسر کشور گفت: صدور هرگونه مجوز تردد برای خودرو‌های شخصی تا یکشنبه ممنوع است.

کد خبر: ۱۰۵۱۳۵
۱۶:۵۸ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۰

ممنوعیت تردد برای خودرو‌های شخصی

دیدارنیوز ـ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، بابک دین پرست دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا با اشاره به ابلاغیه وزیر کشور به استانداران سراسر کشور در به کارگیری همه امکانات و ظرفیت‌های استانی در جهت تحقق بخشی به برنامه تعطیلی یک هفته ستاد ملی مدیریت کرونا، تصریح کرد: عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا تاکید جدی بر ضرورت اجرای دقیق و همه جانبه مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری و جلوگیری از هر گونه تردد و مسافرت‌های بین استانی و شهری با هدف مدیریت و مهار موج پنجم بیماری کرونا دارد.

معاون وزیر کشور با اشاره به تاکیدات وزیر کشور نسبت به ضرورت فعال‌تر شدن کمیته اطلاع رسانی ستاد‌های استانی مدیریت بیماری کرونا در جهت حفظ امنیت روانی جامعه و جلوگیری از التهاب افکارعمومی در شرایط خطیر کنونی کشور؛ گفت: ایجاد همدلی و همگرایی و آگاهی بخشی در میان هموطنان عزیز کشورمان در روند مدیریت بیماری کرونا و اطلاع رسانی آن، ضرورتی جدی است و بایستی شورا‌های اطلاع رسانی در همه استان‌ها نقشی فعال‌تر و مسئولانه‌تر در مدیریت اطلاع رسانی کنترل بیماری کرونا ایفا نمایند.

دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا همچنین از دستور وزیر کشور به استانداری‌های سراسر کشور در پشتیبانی همه جانبه از نیروی انتظامی استان در موضوع منع تردد بین استانی در شهر‌های دارای ممنوعیت قرمز و نارنجی با پلاک‌های غیر بومی خبر داد و گفت: از امروز تا روز یکشنبه صدور هر گونه مجوز تردد برای خودرو‌های شخصی (به استثنای مجوز درمان) ممنوع و همه مجوز‌های صادر شده تا پایان محدودیت هم باطل می‌باشد.

همکاری بسیج با نیروی انتظامی و ادارات کل راه و شهرسازی استان با نیروی انتظامی برای کنترل مبادی ورودی و خروجی شهر‌ها از دیگر محور‌های مورد اشاره فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کروناست و در این خصوص نسبت به تداوم این همکاری تا پایان محدودیت‌های اعلام شده تاکید داشت.

برچسب ها: ممنوعیت تردد
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها