تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی توصیه سیاسی نیست/ مردم در سبک زندگی‌شان تجدید نظر کنند

عضو هیات مدیره انجمن مددکاران اجتماعی ایران گفت: بخش بزرگی از رعایت نشدن شیوه‌نامه‌های بهداشتی به این دلیل است که مردم توجیه نشده‌اند. اگر افراد مطمئن باشند رعایت موارد ایمنی و بهداشتی می‌تواند سلامت خود و خانواده‌شان را ارتقا بخشد، حتما آن را رعایت خواهند کرد، اما مردم هنوز به این باور نرسیده‌اند که این توصیه‌ها سیاسی نیست.

کد خبر: ۱۰۴۷۷۹
۱۱:۲۶ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۰

کرونا و لزوم  تغییر در سبک زندگی

دیدارنیوز ـ یزدانی، عضو هیات مدیره انجمن مددکاران اجتماعی ایران ضمن تشریح راه‌های مقابله با ویروس کرونا به تاثیر این ویروس بر ابعاد مختلف جوامع اشاره کرد و گفت: بر اساس اخبار و اظهارات متخصصان، جریان پاندمی کرونا در حال پیچیده‌تر شدن است؛ شکل‌ها و گونه‌های جدیدی از ویروس ظاهر می‌شوند و انواع جدید ویروس، سابقه‌ای در تاریخ پزشکی ندارد، این موضوع کار را برای پزشکان و متخصصین تیم درمانی و مردم سخت‌تر می‌کند. از سوی دیگر، این بیماری در دنیا با فشار‌های متنوعی به لحاظ اجتماعی، زیست محیطی و در ایران به لحاظ اقتصادی همراه بوده که همین روند نیز، تحمل وضعیت را سخت‌تر کرده است.

وی با بیان اینکه پاندمی کرونا به ویژه در ایران با مسائل و فشار‌های اقتصادی همراه شده است که فشار مضاعفی را به مردم وارد می‌کند، به ابراز همدردی با مردم کشور پرداخت و گفت: همه ما می‌دانیم که وضعیت اقتصادی بد است و دولت به لحاظ مالی توان حمایت کافی از مردم را ندارد و تصمیم‌هایی هم که تاکنون اندیشیده شده به هر دلیلی پاسخگو نبوده یا مسئولیت‌پذیری لازم از سوی مسئولان به اندازه کافی وجود نداشته یا سیاست‌های اتخاذ شده به میزان کافی مبتنی بر شواهد نبوده است و در نهایت، حمایتی که باید از شاغلین و آحاد مردم می‌شده، اتفاق نیفتاده و طبیعتا توصیه برای اینکه مردم کمتر به سرکار بروند، یا در خانه بمانند نتوانست اثرگذار باشد.

این مددکار اجتماعی ادامه داد: از سوی دیگر، آنطور که باید نظام حمل و نقل به ویژه در شهر‌های بزرگ کارایی لازم را ندارد و مترو‌ها و اتوبوس‌ها و به طور کلی نظام حمل و نقل عمومی نمی‌توانند مردم را به موقع به مقصد برسانند و این خود به ازدحام جمعیت کمک کرده است. مسؤلیت این مشکلات برعهده مدیران و حاکمان است که باید مرتفع می‌شد، اما نشده است.

عضو هیات مدیره انجمن مددکاران اجتماعی ایران با اشاره به عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی برخی افراد، گفت: از سوی دیگر، باتوجه به طولانی شدن دوره پاندمی بیماری کرونا، سبک زندگی مردم که برآمده از تاریخ، آداب و رسوم مقبول بوده مختل شده و به مرور هم جذابیت اخبار از بین رفته است و اکنون فقط خستگی آن باقی مانده است. ممکن است مردم دیگر توان اینکه بخواهند اخبار بد جدید را گوش کنند، نداشته باشند و این موضوع باعث می‌شود کمتر پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

وی با طرح این پرسش که آیا تنها نادیده گرفتن ملاحظات پروتکل‌های بهداشتی راه حل مناسبی است؟، سخنان خود را اینطور تکمیل کرد: اگر قرار باشد به نشانه اعتراض پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنیم و جان یکدیگر را به خطر بیندازیم، آن اعتراض معقول و پایدار نیست. باتوجه به اینکه رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی به سلامت عمومی جامعه خدشه‌های پرهزینه‌ای وارد می‌کند، باید مردم این اصل را مدنظر داشته باشند تا هزینه کمتری به هموطنانمان وارد شود.

وی معتقد است بخش بزرگی از عدم رعایت پروتکل‌ها به دلیل این است که مردم توجیه نشده‌اند و فلسفه رعایت پروتکل‌های بهداشتی برایشان روشن نشده است. اگر مردم نسبت به پروتکل‌های بهداشتی اطمینان داشته باشند، رعایت پروتکل‌ها چندان کار سختی نیست؛ یعنی اگر افراد مطمئن باشند که رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌تواند سلامت خود و خانواده‌شان را ارتقا ببخشد حتما آن رعایت خواهند کرد، اما مردم هنوز به این باور نرسیده‌اند که این توصیه‌ها، توصیه‌های سیاسی نیست.

عضو هیات مدیره انجمن مددکاران اجتماعی ایران گفت: ناچاریم برای توسعه جامعه و بسیاری از داشته‌هایی که به خاطر آن‌ها هزینه دادیم، همبستگی اجتماعی را یادآوری کنیم؛ به یاد آوریم که همه ما به یکدیگر مرتبط هستیم و اگر سلامت یک نفر به خطر می‌افتد، سلامت همه افراد آن جامعه نیز به خطر می‌افتد.

یزدانی با بیان اینکه برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در راستای مقابله با کرونا باید به دو بعد از مسئولیت در جامعه توجه کنیم، گفت: یک بعد از مسئولیت در جامعه، برعهده حاکمان است که اعتمادی که در جامعه ضعیف شده را ترمیم کنند و با استراتژی‌های مختلف اعتماد مردم را برگردانند.

وی افزود:، اما از سوی دیگر، چون مشخص نیست این پاندمی چه زمانی تمام می‌شود نیاز است مردم نیز در سبک زندگی خود تجدیدنظر کنند؛ بخشی از این سبک زندگی، زندگی فردی و شخصی است و بخشی دیگر در ارتباطات اجتماعی است که باید در این دو بخش مردم تجدیدنظر کنند، یکی از اقدامات برای مقابله با این وضعیت بحرانی، خودمراقبتی است. باید به مراقبت از خودمان بیشتر توجه کنیم، رفتار‌های ناسالم را تغییر دهیم و رفتار‌های سالم و بهداشتی را تمرین کنیم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی