تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

سخنگوی ستاد کرونا: هیچ راهی جز اعمال محدودیت شدید وجود ندارد

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ایجاد محدودیت شدید را تنها راه کنترل شرایط فعلی مدیریت کرونا خواند و درعین بر لزوم ارائه بسته حمایتی به اصناف تاکید کرد.

کد خبر: ۱۰۴۵۵۷
۰۹:۱۳ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۰

 اعمال محدودیت شدید کرونایی

دیدارنیوز ـ دکتر علیرضا رئیسی با تاکید بر اینکه برای کنترل کرونا هیچ راهی جز حرکت به سوی محدودیت‌های شدید وجود ندارد، گفت: البته منظور من تعطیلی مطلق نیست بلکه به محدودیت‌های شدید در مسافرت‌ها، ترددها، تجمعات و رعایت پروتکل‌هایی مثل زدن ماسک اشاره می‌کنم.

وی با تاکید بر اهمیت بیماریابی بیشتر افزود: در کنار آن باید به فکر باشیم تا بسته‌های حمایتی در مالیات‌ها، چک‌های برگشتی و ... برای اصناف در نظر بگیریم و بتوانیم تصمیماتی بگیریم که به سوی محدودیت‌های شدید حرکت کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، تاکید کرد: هیچ راهی برای قطع زنجیره انتقال بیماری به جز محدودیت شدید نداریم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۰
0
0
آقای محترم به جای این حرف های چند من یک غاز، به کرونا دلتا تشر بزنید که در ایام جابجایی دولت اوج گرفتی! مگر نمی دانستی حاج آقای رئیسی آدم صبور و با حوصله ای است توی دلتای بی شعور چرا واگیریت را شتابزده و عجولانه شروع کردی! باید خودت را با خلقیات و اخلاق رئیس جمهور عزیز ما هماهنگ می کردی و گاماس گاماس، با اطلاع دو هفته یا لااقل یک هفته پیشاپیش به طرف مردم ظالم و نمک نشناس ما می آمدی تا دولت جدید شادمانی و جشن پیروزی از پیش تعیین شده را جشن می گرفتند و این مردم قدر نشناس مطالبات زیادی از مسئولین نظام نمی کردند و خودشان را با وضعیت سیاهی که توی بی چشم و روی موقعیت نشناس ایجاد کردی، مطابقت می دادند! خیلی ویروس نحس و بی حیایی هستی که ملاحظهٔ مسئولین: نجیب، مظلوم، رنج کشیده - که پوست و استخوانی بیش نیستند- شبانه روز خواب به چشمشان نیست و پوست صورتشان-بسان اوصاف متقین در خطبهٔ همام-از شدت زهد، شب زنده داری و تغذیهٔ ناب و سالم نورانی و مشعشع است و به جای درد مردم در صدد از نو سیاه کردن محاسنشان هستند که مبادا مردم دلشان از سفیدی کامل محاسنشان، بلرزد و غصه بخورند و و و...! توی ویروس بی همه چیز باعث شدی مردم جسارت کنند و از مسئولین به خاطر داغ عزیزانشان مطالباتی داشته باشند و این مسئولین (منتجبین من عندالله را) ، العیاذ بالله به زحمت بیندازند! خدایا این خطای بزرگ را بر مردم زیاده خواه ما ببخش!
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر