تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
آیین بزرگداشت روز خبرنگار در شورای شهر تهران برگزار شد

چمران: شورا و رسانه‌ها در اجرای عدالت و رعایت انصاف نقطه مشترک دارند

مراسم بزرگداشت روز خبرنگار با حضور مهدی چمران رییس، مهدی اقراریان عضو و سوده نجفی عضو هیات رییسه ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران با همراهی خبرنگاران حوزه خبری شورا برگزار شد.

کد خبر: ۱۰۴۳۳۵
۱۷:۳۴ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۰

 بزرگداشت روز خبرنگار در شورای شهر تهران

دیدارنیوز ـ در این مراسم مهدی چمران ضمن تبریک این روز، خبرنگاران را راویان حق و حقیقت یاد کرد و افزود: خبرنگار به دنبال هیجان، موضوعات و اخبار جدید است. چه بسا در خلال اخباری که تهیه می‌شود مسائلی مطرح شود که به زعم عده‌ای خوش نیاید و یا مشکلاتی پیش بیاید.

رییس ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران در ادامه افزود:، اما حرفه خبرنگاری نباید از انصاف و عدالت و صفا و صمیمت به دور باشد.

مهدی چمران در ادامه با یادآوری رابطه عمیق میان خبرنگاران و حوزه خبری شورا اظهار داشت: همانطور که میدانید میان نمایندگان مردم و اصحاب رسانه نقطه مشترکی وجود دارد و آن اجرای عدالت و انصاف و اطلاع رسانی آنچه که انجام شده با آنچه که باید اجرا شود. بر همین اساس امیدواریم همچون گذشته شما سروران با نیت اطلاع رسانی صحیح در جهت حمایت از اعضای شورای شهر تهران گام بردارید.

در ادامه این مراسم سوده نجفی، عضو هیات رییسه شورا ضمن تبریک این روز به خبرنگاران و اصحاب رسانه گفت: خبرنگاری شغلی است همراه با عشق و اگر خبرنگاری عشق نداشته باشد نمی‌تواند اخبار را ارائه کند؛ لذا از زحمات همه خبرنگاران تشکر می‌کنم و امیدوارم همچنان مثل همیشه در راه صداقت اخبار را ارائه کنند.

اقراریان:خبرنگاران هرکجا ایراد و اشکال دیدند به ما اطلاع بدهند

دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز ضمن تبریک روز خبرنگارگفت: امیدوارم که بتوانیم پاسدار خون شهدای رسانه یعنی کسانی که در راه اطلاع رسانی و آزادی بیان جان خود را در کف دست گرفتند و یکی از ایشان در افغانستان و دیگری در هواپیمای c ۱۳۰ و دیگری در سوریه و... جان خود را از دست دادند، باشیم.

مهدی اقراریان خود را بخشی از جامعه اصحاب رسانه دانست و گفت: به یاد دارم که اولین کارم با رسانه را بیست سال پیش در یادداشت نویسی در یکی از روزنامه‌ها آغاز کردم و بر حسب اتفاق به روزنامه ایران و سپس تجربه حضور در خبرگزاری جمهروی اسلامی (ایرانا) را کسب کردم.

او با بیان اینکه امیدوارم که بتوانیم به شرط حیات، چهارسال را باهم بگذرانیم و با ارائه این درخواست که شرایط خبرنگار را درک می‌کنیم و انتظار داریم شما نیز شرایط ما را درک کنید، گفت: بعنوان یک عضو کوچک شورا شرایط خبرنگاران را درک می‌کنم و سعی در بهبود هرچه بهترشدن شرابط حضور خبرنگاران در شورا خواهم داشت.

اقراریان خطاب به خبرنگاران گفت:هرکجا اشکال و ایرادی در کار دیدید، لطفا دوستانه به ما اطلاع دهید و نقد کنید چراکه خود را پاسخگوی شما می‌دانیم.

براساس گزارش معاونت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تهران، اقراریان ادامه داد: اگر امروز پشت میز شورای شهر تهران نشسته‌ام، از مردم تهران است. این مردم بودند که با هر گرایش و سلیقه‌ای به ما رای دادند. هرچند موضوعات شهر هم از جنس جناح و گروه فکری نیست و وظیفه ما خدمت‌گزاری است و لذا خود را نسبت به شما، نمایندگان افکار عمومی پاسخگو می‌دانیم.

برچسب ها: شورای شهر تهران
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر