تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

طالبان: توافقی برای آتش بس با دولت افغانستان صورت نگرفته است

سخنگوی دفتر سیاسی طالبان افغانستان روز یکشنبه گفت که بر سر هیچ آتش بسی با دولت افغانستان توافق نشده است.

کد خبر: ۱۰۴۱۸۵
۰۹:۲۱ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۰

طالبان:

دیدارنیوز - محمد نعیم ، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در گفتگو با تلویزیون الجزیره با بیان اینکه هیچ توافقی در مورد آتش بس در این کشور وجود ندارد، خاطرنشان کرد: اقدامات انجام شده توسط طالبان واکنشی به حملات دولت است.
وی  گفت که دولت افغانستان "اعلام جنگ را انتخاب کرد" و دلیل آن را آغاز عملیات نظامی دولت علیه طالبان در دومین روز عید قربان گذشته اعلام کرد.

سخنگوی دفتر سیاسی طالبان همچنین نسبت به مداخلات آمریکا در افغانستان هشدار داد و گفت ، این امر باعث ایجاد تنش در وضعیت و افزایش مشکلات می‌شود.

گروه طالبان در ماه‌های گذشته ده‌ها ولایت و گذرگاه‌های مرزی را تحت کنترل خود درآورده و با خروج نیروهای خارجی از کشور ، فشارها را بر چندین پایتخت منطقه از جمله هرات در غرب و قندهار در جنوب تشدید کرده‌اند.

حمله طالبان در روزهای اخیر پس از آنکه ایالات متحده اعلام کرد که ماموریت نظامی خود را در این کشور تا پایان ماه اوت به پایان می‌رساند ، سرعت بیشتری گرفت.

منبع: ایسنا
برچسب ها: طالبان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی