تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

تایید و تکذیب‌ها در مورد شهردار شدن زاکانی

علیرضا زاکانی با کسب اکثریت آرای منتخبین شورای شهر ششم به عنوان شهردار پایتخت انتخاب شد. او ۱۲ رای از مجموع ۲۱ رای را کسب کرده است. این در حالی است که مهدی چمران رئیس شورای شهر اعلام کرده است که این خبر مورد تایید نیست. بر مبنای اخبار این انتخاب در یک جلسه غیررسمی صورت گرفته است.

کد خبر: ۱۰۳۶۲۹
۲۰:۱۲ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۰

زاکانی شهردار تهران

دیدارنیوز: علیرضا زاکانی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و از چهره‌های اصولگرایان رادیکال و از اعضا جبهه پایداری با کسب اکثریت آرا منتخبین ششمین دوره شورای شهر تهران به عنوان شهردار تهران انتخاب شد. 

زاکانی دارای مدرک دکتری پزشکی هسته‌ای است و سابقه نمایندگی مجلس نهم را نیز در کارنامه دارد. او از مخالفان و منتقدان بسیار جدی دولت حسن روحانی و اصلاح‌طلبان به شمار می‌رود که در مجلس نهم ریاست کمیسیون بررسی برجام را بر عهده داشت. 

او با کسب ۱۲ رای از مجموعه ۲۱ رای به این سمت انتخاب شده است.

دقایقی پیش مهدی چمران در گفتگو با ایسنا اخبار منتشر شده درباره انتخاب زاکانی به عنوان شهردار تهران را تایید نکرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا فردا در مراسم تحلیف شهردار تهران مشخص می شود، گفته است: بعید است و روز یکشنبه هفته آینده شهردار مشخص می شود.

خبرهای رسیده به دیدار حکایت از آن دارد که این انتخاب در یک جلسه غیررسمی انجام شده است و به همین دلیل هنوز رسمیت قانونی ندارد. 

برچسب ها: زاکانی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد