تیتر امروز

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...
«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!

این چهل و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آئین‌نامه مجلس برای بررسی صلاحیت وزرا تغییر می‌کند

نایب‌رئیس کمیسیون تدوین آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی از بررسی نحوه ارزیابی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت در پارلمان در کمیسیون متبوعش خبر داد.

کد خبر: ۱۰۳۶۲
۱۱:۲۶ - ۰۱ مهر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - نایب‌رئیس کمیسیون تدوین آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی از بررسی نحوه ارزیابی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت در پارلمان در کمیسیون متبوعش خبر داد.

عباس پاپی‌زاده، نایب‌رئیس اول کمیسیون تدوین آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه نحوه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت در مجلس در دستورکار اعضای کمیسیون متبوعش قرار دارد، گفت: بسیاری از وزرا چه در دولت فعلی و چه در دولت‌های قبلی از تخصص لازم در حوزه کاری خود برخوردار نیستند، یعنی افراد در بخشی غیر از حوزه تخصصی خود به‌کار گرفته شدند که در نتیجه این مسئله به بدنه کارشناسی کشور و دولت آسیب می‌زند.

وی با بیان اینکه اعضای کمیسیون تدوین آئین‌نامه به‌دنبال این هستند تا دولت‌ها را ملزم به این کنند که وزرای پیشنهادی از سوی آن‌ها به مجلس، از تخصص لازم در حوزه کاری خود برخوردار باشند، افزود: کمیسیون در پی این است که این موضوع به‌عنوان یک ماده الزامی برای دولت‌ها در آئین‌نامه گنجانده شود.

نایب‌رئیس کمیسیون تدوین آئین‌نامه داخلی پارلمان، در همین راستا تصریح کرد: هدف این است که به‌سمتی حرکت کنیم که شایسته‌سالاری اتفاق بیفتد و افراد متخصص در جایگاه خودشان مورد استفاده قرار گیرند.

پاپی‌زاده در تشریح روند بررسی صلاحیت وزرای معرفی‌شده به مجلس براساس پیشنهاد جدید اعضای کمیسیون تدوین آئین‌نامه داخلی مجلس گفت: براساس این پیشنهاد بررسی صلاحیت وزرای معرفی‌شده به مجلس با محوریت هر یک از کمیسیون‌های تخصصی مجلس خواهد بود برای مثال برنامه وزیر اقتصاد و امور دارایی در کمیسیون اقتصادی و وزیر جهاد کشاورزی در کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی در همین راستا ادامه داد: بر این اساس هر یک از وزرای پیشنهادی دولت‌ها باید در کمیسیون تخصصی مربوطه برنامه‌های خود را ارائه کنند و صلاحیت آن‌ها نیز در همان کمیسیون مورد ارزیابی قرار می‌گیرد؛ به‌عبارتی هر یک از کمیسیون‌ها در حوزه تخصصی خود ورود و اظهار نظر می‌کند.

نماینده مردم دزفول در مجلس اضافه کرد: در نهایت پس از بررسی برنامه و صلاحیت هر یک از وزرای پیشنهادی در کمیسیون مربوطه در این باره رأی‌گیری شده و نظر اعضای کمیسیون در قالب گزارش در زمان بررسی صلاحیت‌ها در صحن علنی قرائت می‌شود تا همه نمایندگان در جریان نظر اعضای کمیسیون تخصصی قرار گیرند؛ قطعاً این گزارش در جلسه بررسی صلاحیت وزرا و رأی اعتماد به آنها، مؤثر خواهد بود.

پاپی‌زاده تأکید کرد: این پیشنهاد در حال ارزیابی بیشتر و چکش‌کاری در کمیسیون تدوین آئین‌نامه داخلی پارلمان است که در جلسه هفته آینده کمیسیون در این باره رأی‌گیری و پس از تصویب، برای بررسی در جلسه علنی مجلس تقدیم هیئت رئیسه مجلس می‌شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی