تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

دانشجویان دانشگاه آزاد می‌توانند در شهر محل سکونتشان مهمان شوند

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی جزئیات تسهیلات ویژه دانشگاه آزاد برای یک نیمسال میهمانی دانشجویان را در تمامی مقاطع تحصیلی به شهر محل سکونتشان اعلام کرد.

کد خبر: ۱۰۳۰۴۸
۱۴:۱۴ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۰

مهمان شدن دانشجویان دانشگاه آزاد

دیدارنیوز ـ دکتر مهران صلواتی مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به شیوع ویروس کرونا و به منظور کسب رضایت خاطر دانشجویان، ایجاد آرامش، رفع دغدغه خانواده‌ها و جلوگیری از تردد‌های غیرضروری و پیشگیری خطرات ناشی از سرایت ویروس کرونا، تسهیلات میهمانی یک ترم دانشجویان به شهر محل سکونت را برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در نظر گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: به منظور کاهش تردد دانشجویان بین محل سکونت و تحصیل و تأثیر آن در مهار ویروس کرونا، یک نیمسال میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در تمامی مقاطع تحصیلی صرفاً به شهر محل سکونت با توجه به شرایط لازم امکان پذیر است.

صلواتی با اشاره به شرایط لازم برای میهمانی یک ترم دانشجویان به شهر محل سکونت، اظهار داشت: دارا بودن شرایط عمومی مندرج در آیین‌نامه میهمانی و نقل و انتقال دانشجویان، دایر بودن رشته گرایش دانشجو در واحد دانشگاهی مقصد، تأیید عدم مغایرت محل سکونت با واحد مقصد انتخابی دانشجو، موافقت واحد دانشگاهی مبدأ و مقصد ازجمله شرایط ضروری میهمانی یک ترم دانشجویان به شهر محل سکونت برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ است.

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: واحد‌های دانشگاهی مبدأ و مقصد موظفند براساس مدارک بارگذاری شده در سامانه، درخواست دانشجو را بررسی می‌کنند و در صورت احراز صحت مدارک (تطابق مدارک محل سکونت با واحد مقصد انتخابی دانشجو) در اسرع وقت نسبت به اعلام نظر و تکمیل فرآیند درخواست دانشجو در سامانه منادا اقدام خواهند کرد.

صلواتی خاطرنشان کرد: مدارک و مستندات لازم برای یک نیمسال میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در تمامی مقاطع تحصیلی به شهر محل سکونت در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ شامل ارائه مدارک محل سکونت (سند منزل یا اجاره نامه معتبر) و تصویر تمامی صفحات شناسنامه دانشجو است که لازم است دانشجویان این مدارک را در سامانه منادا بارگذاری کنند.

منبع: مهر
برچسب ها: دانشگاه آزاد
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی