تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

سن اعتیاد در کشور چقدر است؟

طبق آخرین سرشماری انجام گرفته در سال ۹۵ کل معتادان در کشور کمتر از سه میلیون نفر است که باید با برنامه ریزی درست و هدفمند این جمعیت کمتر هم شود.

کد خبر: ۱۰۳۰۴۲
۱۳:۴۷ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۰

سن اعتیاد در کشور

دیدارنیوز ـ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، آمار معتادان را نسبت به جمعیت کشور نسبتا پایین ارزیابی کرد و گفت: طبق آخرین سرشماری انجام گرفته در سال ۹۵ کل معتادان در کشور کمتر از سه میلیون نفر است که باید با برنامه ریزی درست و هدفمند این جمعیت کمتر شود.

«علی آقامحمدی» در نهمین جلسه طرح تحول محلات کشور با حضور نمایندگان دستگاه‌ها در وزارت کشور برگزار شد، اعتیاد را مهمترین و اساسی‌ترین آسیب اجتماعی در محلات و مناطق حاشیه نشین کشور عنوان کرد و گفت: اعتیاد از جمله آسیب‌هایی است که زمینه ساز بروز سایر آسیب‌ها نظیر طلاق و خشونت خانوادگی را در محلات کشور می‌شود و برای همین باید در کاهش آسیب‌های اجتماعی در محلات تمرکز و توجهی ویژه‌تر به موضوع اعتیاد داشته باشیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی باید نگاهی جامع و راهبردی داشته باشیم؛ گفت: توجه به یک آسیب و غفلت از سایر آسیب‌ها باعث هدر رفت انرژی و دور شدن از اهداف اصلی یعنی ایمن سازی محلات می‌شود و باید راهبردی مشخص در جهت کاهش همه آسیب‌های اجتماعی در محلات داشته باشیم.

آقامحمدی با اشاره به اینکه باید الگوی بومی مشخصی در محلات کشور در جهت کنترل معضل اعتیاد طراحی شود؛ افزود: در این عرصه بسیج عمومی و تشکیل تیم‌های کارشناسی در محله برای افزایش آگاهی بخشی نسبت به پیامد‌های اعتیاد شکل گیرد.

وی، داشتن شناخت از نیاز فرد معتاد را که با توجه به مشکلات روحی و روانی به دام اعتیاد پناه برده از ضرورت‌های این موضوع برشمرد و یادآور شد: آموزش همگانی در این عرصه ضروری است و نهاد‌هایی مثل هلال احمر ظرفیت بالایی در این حوزه دارند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به رویکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر به عنوان متولی اصلی حوزه اعتیاد اشاره کرد و گفت: رویکرد ستاد در سال‌های اخیر به سمت پیشگیری از اعتیاد با فعال سازی ظرفیت گروه‌های مرجع معطوف شده و باید این رویه به صورت منظم‌تر و با حمایت سایر دستگاه‌ها در محلات کشور ادامه یابد.

آقامحمدی، آمار معتادان کشور را در قیاس با جمعیت کشور نسبتا پایین ارزیابی کرد و گفت: طبق آخرین سرشماری انجام گرفته در سال ۹۵ کل معتادان در کشور کمتر از سه میلیون نفر است که باید با برنامه ریزی درست و هدفمند این جمعیت کمتر هم شود.

وی، میانگین سنی معتادان را ۲۳ تا ۲۴ سال عنوان کرد و افزود: اقدام جدی برای مقابله با کاهش سن جمعیت معتادان در کشور صورت گیرد.

آقامحمدی با اشاره به اینکه متاسفانه با ورود مواد صنعتی جدید گروه‌های جدید سنی نوجوانان هم مستعد اعتیاد شده‌اند؛ گفت: آموزش عمومی و همگانی با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای در کشور از جمله راهکار‌های جدی در جلوگیری از افزایش اعتیاد به خصوص در نسل‌های جدیدتر است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تهدید و چالش زنانه شدن اعتیاد در کشور هم گفت: زن محور و بنیان خانواده است و افزایش اعتیاد در این بخش از جمعیت کشور خطری جدی است و باید راهکار‌های فرهنگی و آموزشی لازم در این عرصه اتخاذ شود.

وی درباره جلوگیری از تبدیل شدن محلات کشور به محلی برای توزیع و فروش مواد مخدر نیز عنوان کرد: دستگاه‌هایی نظیر هلال احمر، سازمان شهرداری‌ها و سایر دستگاه‌های خدمات رسان امروز در محلات کشور فعال شدند و باید با کمک گیری از همه ظرفیت‌ها این امکان ایجاد نشود که محلات به مکان فروش مواد مخدر تبدیل شود.

آقا محمدی خاطرنشان کرد: باید با برگزاری رویداد‌های فرهنگی و ورزشی شور و نشاط را در محلات تقویت کنیم و اجازه ندهیم محلات به مکانی کسل کننده و بی‌روح تبدیل شود.

منبع: سلام نو
برچسب ها: مواد مخدر
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد