تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

فواد حسین: پایان دور سوم گفت‌وگوهای ایران و عربستان راضی‌کننده بود

وزیر امورخارجه عراق گفت:بر اساس اطلاعاتی که دارم دور سوم گفت‌وگوهای ایران و عربستان به پایان رسید و این گفت‌وگوها راضی کننده بود و مساله مهم این است که دو طرف شروع به رایزنی درمورد موضوعاتی شدند که مرتبط با روابط دوجانبه است

کد خبر: ۱۰۲۷۹۴
۱۰:۴۲ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۰

فواد حسین:

دیدارنیوز - فواد حسین، وزیر امورخارجه عراق در گفت وگو با شبکه سعودی العربیه درخصوص روابط آمریکا و ایران تاکید کرد که این مسئله به طور مستقیم بر عراق اثرگذار است.

وزیر خارجه عراق در پاسخ به این سوال که مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق قرار است بعد از روی کار آمدن ابراهیم رئیسی به تهران سفر کند، آیا انتظار دارید که تغییری در روابط ایران و عراق در زمان این رئیس جمهور به وجود آید گفت: اولا که زمان سفر مصطفی الکاظمی به تهران هنوز مشخص نشده است، طرف ایرانی از نخست وزیر ما دعوت کرده است که به تهران سفر کند و او نیز بعد از روی کار آمدن ابراهیم رئیسی خواهد رفت. اما طی چند روز آینده برهم صالح، رئیس جمهور عراق در راس هیاتی که من نیز همراه آن ها هستم به تهران سفر خواهد کرد و  با طرف ایرانی بحث و رایزنی هایی خواهیم داشت.

وی گفت که رایزنی های ما درخصوص مسائل مختلف خواهد بود و وضعیت جدید ایران نیاز به آغاز گفت‌وگوهایی دارد.
حسین گفت که درخصوص روابط تهران و بغداد و روابط ایران و آمریکا با طرف ایرانی رایزنی خواهند کرد زیرا این روابط می تواند تاثیرات منفی و مثبت بر وضعیت سیاسی عراق داشته باشد.

وزیر خارجه عراق در خصوص تلاش بغداد در راستای انجام گفت وگوهای سعودی-ایرانی گفت: طبیعتا من نباید به نیابت از دو کشور ایران و عربستان صحبت کنم اما بر اساس اطلاعاتی که دارم دور سوم گفت‌وگوهای ایران و عربستان به پایان رسید و این گفت‌وگوها راضی کننده بود و مساله مهم این است که دو طرف شروع به رایزنی درمورد موضوعاتی شدند که مرتبط با روابط دوجانبه است و عراق نقش مهمی در این زمینه ایفا کرد.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه اظهار داشت: مواضع گروه های مسلح (در عراق) به نفع دولت نیست و نیازمند گفت وگوهایی در داخل و خارج از عراق برای کنترل این گروه ها هستیم.

فواد حسین درباره انتخابات پارلمانی عراق نیز گفت که اوضاع امنیتی نمی تواند موجب تاخیر در برگزاری انتخابات شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: فواد حسین
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها