تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

۵ موضوعی که هرگز نباید با دیگران درمیان بگذارید

بعضی از حرف‌ها و صحبت‌هایی را باید برای خود نگه داشت و بـه هیچ عنوان نباید بـه کسی گفت، در این مطلب قصد داریم حرف‌هایی کـه نباید بـه هیچ کس بگویید را برایتان فهرست کنیم.

کد خبر: ۱۰۲۷۷۲
۰۹:۴۹ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۰

موضوعاتی که نباید با دیگران درمیان بگذارید

دیدارنیوز ـ بـه گفته محققان در قرن ۲۱ بعضی از حرف‌ها و صحبت‌هایی را کـه در مغزتان مرور می‌شود یا مثل جرقه‌ای بـه‌یک‌باره بـه ذهنتان خطور می‌کند باید یک جایی یادداشت کنید برای خودتان و بـه هیچ عنوان نباید بـه کسی بگویید، در این گزارش قصد داریم حرف‌هایی کـه نباید بـه هیچ کس بگویید را برایتان فهرست کنیم.

۱. صحبت در مورد زندگی شخصی

زندگی شخصی شـما هیچ ربطی بـه فرد دیگری ندارد و صحبت کردن درباره مسائل زندگی‌تان باعث می‌شود شـما را انتقاد و قضاوت کنند. در انتخاب‌هایی کـه در زندگی‌تان می‌کنید باید بـه خودتان توجه داشته باشید؛ زیرا این کار شـما را از نظرات غیر ضروری دیگران حفظ می‌کند کـه می‌تواند خشن و ناملایم باشد.

جنبه‌های مشخصی از زندگی خود را بـه عنوان راز نگه دارید و همه جزئیات رابطه و زندگی شخصی خود را با دیگران در میان نگذارید. این کار باعث می‌شود کـه شـما بـه عنوان یک فرد بسیار ساده و شایسته احترام بسیار بیشتری نسبت بـه کسانی کـه همه چیز را درباره عادات خوب و بد می‌گویند داشته باشید.

۲. اقدامات جسورانه و خیرخواهانه

بـه اشتراک گذاشتن عمدی کار‌های خیریه با دیگران می‌تواند خودخواهانه باشد و باید از آن اجتناب شود. کمک کردنتان بـه دیگران یک راز نیست، اما نباید اخبار جهانی شود. همین مساله برای شجاعت صدق می‌کند. ما هر روز با چالش‌هایی روبـه‌رو می‌شویم و دستاورد‌های شـما در این مبارزه‌ها باید بـه طور مناسب اجر داده شود.

توجه بـه ستایش و قدردانی دیگران باعث می‌شود کـه بـه نظر بزرگ برسید. اقدامات شجاعانه برای دیگران هستند تا بـه شهامت فکر کنند، در غیر این صورت، آن‌ها همه این شجاعت‌ها را ندارند.

۳. مسائل خانوادگی

همه خانواده‌ها ناراحتی دارند؛ و باید تحمل کنند. با این حال، این چیزی نیست کـه شـما باید بـه دنیا بگویید. واضح اسـت اگر چیزی اشتباه وجود دارد، گفتن آن بـه دوستان نزدیک و همسر می‌تواند بـه کاهش بار آن کمک کند با این حال، گفتن آن بـه کل دنیا می‌تواند باعث بی‌احترامی شود و راه را برای قضاوت خانواده باز می‌کند. همیشه بهتر اسـت کـه مسائل خود را بـه طور خصوصی و بـه درستی با خانواده و آن‌هایی کـه دوست دارید حل کنید.
۴. هدف‌هایتان

نگه داشتن اهدافتان در واقع می‌تواند باعث شود کـه احتمال بیشتری بـه دستیابی به آن داشته باشید. مطالعات بر روی تنظیم هدف نشان داده‌اند کـه تعریف کردن اهدافتان و تحسین شدن برای آن باعث می‌شود کـه مغز اندورفین تولید کند و بـه هدف برسید. این باعث می‌شود احساس کنید کـه بـه چیزی دست پیدا کرده‌اید، بنابراین در طولانی مدت برای رسیدن بـه هدف تلاش نمی‌کنید.

۵. مسائل مالی

همه دوست دارند چیز‌های خوب داشته باشند؛ و اگر ما همه چیز‌های خوبی را کـه داریم با دیگران بـه اشتراک بگذاریم حسادت آن‌ها را برانگیخته می‌کنیم. نگه داشتن دستاورد‌های مادی‌تان بـه شـما این امکان را می‌دهد کـه علاوه بر بهره بردن از آن‌ها از چشم زخم در امان باشید و همچنین فردی متواضع و دوست داشتنی بـه نظر بیایید.

برچسب ها: سبک زندگی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی